Menjar i beure
,
2015
Divendres 8 de maig, 20:30h
Restaurant Mas Roquer
Vilanova i la Geltrú

Nit de la gastronomia

El restaurant Mas Roquer del Càmping Vilanova Park viurà a partir de dos quarts de nou de la nit del divendres 8 de maig una destacada novetat en el marc de les accions de promoció gastronòmica de la ciutat. Es tracta de la Nit de la Gastronomia de Vilanova i la Geltrú, que organitza el Gremi d'Hoteleria i Restauració de Vilanova amb la col·laboració l'Ajuntament de Vilanova, Estació Nàutica, Menja't Vilanova, Viu Comerç, Temps de Vi, la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú, el Celler de Viticultors de Vilanova i la Geltrú, l'Associació Espigalls del Garraf, Node Garraf, Destilerias MG, i l'Associació de Paradistes del Mercat del Centre.
La iniciativa enogastronòmica tindrà format de menú degustació, amb petites però variades racions que repassaran el bo i millor de l'oferta local. Des de l'organització, s'ha buscat la implicació i participació de tots els sectors i associacions gremials. Vol reunir uns 200 comensals i ser la gran nit de la gastronomia vilanovina. Vol ser també un àpat únic, fins i tot irrepetible, recuperant actius gastronòmics en perill de desaparèixer.
Els tiquets per participar en aquesta iniciativa, es poden trobar a l'Oficina Municipal de Turisme del Parc de Ribes Roges, i a la Regidoria de Promoció Econòmica, a la Plaça de la Vila, 11, de les 9 a les 14 h de dilluns a divendres. L'horari de l'Oficina de Turisme és de dilluns a dissabte de les 10 a les 14 h i de les 17 a les 19 h, i els diumenges de les 10 a les 14 h. El preu és de 35 euros per comensal i el pagament és en efectiu. Durant el sopar se sortejaran entre els assistents productes de les botigues vilanovines, vins i oli.

  • imatge de control 1per1