Jump to navigation
Mes de novembre
Cada dijous
Del 3 de novembre a l'1 de desembre
Del 5 d'octubre a l'1 de desembre
Del 15 de novembre a l'1 de desembre
De l'1 de novembre al 15 de desembre
Del 14 de novembre al 15 de desembre
El Club de Tast de Sitges i el Gremi d’hostaleria de Sitges presenten l’Octopusitges 2015, les jornades gastronòmiques dedicades al pop, la Sípia i el calamar. L’Octopusitges té lloc durant tot el mes de juny, durant el qual els restaurants membres del Club oferiran cadascú un plat diferent de la seva gastronomia, amb productes d’alta qualitat, creats i pensats per a la ocasió i tenint al pop, la sípia o el calamar com a protagonistes. Aquests plats es podran consumir en format Tastet en format de mitja ració que es podrà acompanyar amb una copa de vi de Bodegas Torres o una copa de cava Torelló pel preu de 9€, fent així que tothom tingui la possibilitat de fer una petita ruta d’establiment a establiment i provar diferents opcions de la cuina que s’elabora a Sitges. D’aquesta manera els participants podran gaudir tant de la gastronomia com del bon ambient i tracte dels restaurants del Club. Els patrocinadors del Tasta Sitges són Bodegas Torres i Caves Torelló. Com a col·laboradors comptem amb l’Ajuntament de Sitges, l’Agència de promoció Turisme de Sitges, Marendins i Olis Bargalló.Més informació