Família
,
2016
Diumenge 24 d'abril, 10h
Dic de Ponent (davant del Club Nàutic)
Vilanova i la Geltrú

Pedalada popular 'Fem Bici'

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, amb la col·laboració tècnica delGEX Club Ciclista, ha organitzat pel diumenge 24 d'abril la primera edició de la Pedalada Popular Fem Bici.
Es tracta d'una iniciativa que té com a objectiu recórrer els espais i carreteres que envolten la ciutat, i que habitualment són difícilment transitables amb bicicleta, per tal de reivindicar-los. Així mateix, també es vol donar a conèixer altres espais pedalables com l'Ortoll, el carril bici i el circuit d'entrenament ciclista. 
En total són uns 15 quilòmetres de recorregut que combina trams de camins de terra amb trams asfaltats de cert desnivell, però assequibles a les persones que habitualment utilitzen la bicicleta. L'activitat no és competitiva i per això l'organització conduirà en tot moment el grup de ciclistes i vetllarà perquè la passejada es faci amb la màxima seguretat.
La sortida es farà a les 10 del matí des del Dic de Ponent (davant del Club Nàutic) amb arribada al mateix punt. 
Les inscripcions es poden fer del 12 al 21 d'abril a les botigues col·laboradores Esports Prieto, Iturat, Vila Bike i BV Sports, o bé el mateix dia 24, a les 9 del mati. El preu de la inscripció és de 3 € i hi haurà obsequis per als primers 200 inscrits. 
Per més informació sobre l'activitat podeu consultar aquí

  • imatge de control 1per1