Fires i festes
,
2016
Del 25 al 28 de desembre
Mas d'en Giralt
Sant Pere de Ribes

Pessebre vivent parlat de Sant Pere de Ribes

Un pessebre vivent únic Organitzat per l'entitat Els Xulius - Centre Social Ribetà, el pessebre vivent parlat de Sant Pere de Ribes és l'únic pessebre itinerant de Catalunya. Cada any es porta a terme en un indret del terme d'especial interès. El canvi d'ubicació fa que els textos siguin cada any diferents tot i que mantenen, òbviament, tot el regust nadalenc que se n'espera, un espectacle treballat, amb presència d'actors de diverses edats i una organització pensada perquè els espectadors en puguin gaudir plenament. Hi actuen al voltant de 150 persones, que representen els quadres amb una gran intensitat dramàtica. 28 anys d’experiència i un potent equip humà permeten assolir cada any nous reptes i millores.

El lloc d'enguany El Mas d'en Giralt, un complex de tres masies del segle XVIII acollirà el Pessebre Vivent Parlat de Sant Pere de Ribes 2016. Amb activitat com a granja i allotjament rural, el Mas d'en Giralt se situa al nord del municipi a tocar dels termes d'Olivella i Canyelles en una zona de gran encant i paisatges pintorescos. Serà la primera vegada que el pessebre s'acosta cap aquella zona.

Les representacions previstes són com cada any els dies 25, 26 , 27 i 28 de desembre a partir de les 18 hores, en sessions cada 30 minuts aproximadament. Tot el recorregut està convenientment senyalat. Recomanen portar calçat cómode i que abrigui. Durada aproximada de la representació: 75 minuts. La major part del pessebre transcorre per camí de terra. En el lloc de representació no es venen entrades.

Es poden comprar les entrades aquí

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1