AGENDA
Família
2 Princeses Barbudes, Biblioteca El Casino
2016
Diumenge 19 de juny, 18h
  • Vilanova i la Geltrú
Auditori Municipal Eduard Toldrà

'Sempre de vacances' Companyia 2 Princeses Barbudes

Música baixeta perquè es fa amb instruments petits, perquè la gaudeixen petits i grans, perquè és senzilla i minimalista i perquè és artesanal i de producció numerada.

Podríem dir que una princesa canta i que un barbut hi posa els micròfons. I també podríem dir que una barbuda dibuixa i un príncep toca els acords. Un barbut que és princesa i una princesa que és barbuda, això sí que és veritat. Entre guitarres roses, maraques-granota i trompetes plasticoses, hi trobareu Marc Marcé i Helena Casas fent música baixeta per a gent baixeta amb instruments 100% de joguina.

A principis de març arriben a casa nostra les orenetes i s'hi estaran fins a finals de setembre. Les 2princesesbarbudes us expliquem la seva vida en el disc "Sempre de vacances". 11 cançons de composició pròpia que parlen de com fan el niu, què mengen, la seva criança, els viatges, el vestuari, el cant i els seus somnis.

A l'escenari hi trobareu quatre orenetes barbudes que es retroben després de la migració per fer un concert amb instruments de joguina i ritmes pop.

Et pot interessar

La presència del Prado
Dijous 22 d'agost, 22h
Vilanova i la Geltrú
Del 12 de juliol al 8 de setembre
Vilanova i la Geltrú
Womanhood
Dimecres 18 de setembre, 20:30h
Vilanova i la Geltrú
Visita al jaciment arqueològic del poblat ibèric de Darró (Adarró)
Dissabtes i diumenges d'agost
Vilanova i la Geltrú
La presència del Prado
Del 13 de desembre al 13 d'octubre de 2019
Vilanova i la Geltrú
Miquel Galmes
Del 6 de juliol al 15 de setembre
Vilanova i la Geltrú