Família
,
2017
Dissabte 6 de maig, 18:30h
Museu Àngel Guimerà
El Vendrell

Taller familiar 'El tresoret de mots'

El Museu Àngel Guimerà ha organitzat una sèrie d’activitats per als mesos de març, abril i maig, entre els quals destaca el taller familiar 'El tresoret de mots' relacionat amb el conte 'El gos de casa', d’Àngel Guimerà, que va ser editat per servir de lectura a les escoles de Catalunya.

Com que aquesta narració tenia una intenció didàctica, Guimerà va incloure-hi un annex que, sota el títol 'Tresorets de mots', recollia el vocabulari del conte, acostant així el català als infants. I així és com hem preparat aquest taller: amb la cura de tenir a les mans un tresor carregat de mots i emocions. L’artista Iraida Llucià ha estat l’encarregada de dissenyar el taller amb l’objectiu de “fer volar la imaginació i connectar amb les emocions a través d’un relat en què són molt potents”.

Tots sabem de la importància de les paraules. Les paraules tenen un poder gairebé màgic. Ens permeten comunicar-nos amb els altres i connectar-nos amb les pròpies emocions. Aquest taller ens convida a endinsar-nos en el món de les paraules, de la mà del conte 'El gos de casa' d'Àngel Guimerà, on l'amor i el dolor són cares de la mateixa moneda.

El taller “El tresoret de mots” es farà el diumenge 26 de març, a les 12h,  i el dissabte 6 de maig, a les 18:30h, amb motiu del 172è aniversari del naixement del dramaturg.

L’activitat està adreçada a infants a partir de 6 anys, que hauran d’anar acompanyats per una persona adulta.

Preu: 3 euros.
Reserves: 977 66 10 06 o visitesmuseus@elvendrell.net.

  • imatge de control 1per1