Jump to navigation
Dissabte 20 d'abril, 16:30h
Del 22 de febrer al 21 d'abril
De l'11 al 21 d'abril
Dissabte 27 d'abril
Dies 27 i 28 d'abril
Del 12 al 28 d'abril
Del 15 de març a l'1 de maig
Dissabte 4 de maig
El proper dissabte 12 de desembre tast d'olis ecològics d'arbequina, menya i arboçana amb l'Arrecer, productor de Masllorenç. Coneixerem el productor que parlarà d'aquest oli ecològic de la comarca i podreu tastar tres varietats d'oli que produeix de primera premsada en fred i sense filtrar.
El tast és gratuït però les places limitades. Per això cal fer inscripció enviant un mail a elvendrell@granel.cat.
El productor ens explica: "Tenim tres varietats diferents d'oliveres; arbequina, menya i arboçana. El cultiu de les oliveres segueix criteris ecològics amb el certificat i les porten a moldre al molí de Salomó que també té el certificat per poder moldre ecològic. Es descarten les olives caigudes a terra o les que presenten alguna impuresa i es cullen just al punt de prèvia maduració per aprofitar tot l'aroma de l'oliva."
Es tracta d'oli extra verge i sense filtrar. L'extracció es fa en fred i l'acidesa es molt baixa, de 0'20% per l'arboçana i de 0'30% l'arbequina. És un oli de molt bona qualitat, ecològic i de proximitat. Que evoluciona al llarg de l'any i que està fet amb tota la cura possible per obtenir un resultat òptim. Si no el coneixeu, proveu-lo i notareu i valorareu la diferència.