Espectacles
,
2017
Dissabte 18 de març, 21h
Teatre Principal
Vilanova i la Geltrú

Teatre: 'Claudia'

“CLAUDIA” és la història de Claudia Victoria Poblete Hlaczik, una enginyera de sistemes, aficionada a la ciència ficció, que viu a Buenos Aires i que, amb vint-i-dos anys, descobreix que era filla de desapareguts i que havia viscut una vida inventada amb uns pares que no eren els seus. El seu cas va marcar un punt d'inflexió a l'Argentina, ja que va suposar el principi del final de la impunitat dels comandaments militars. L’experiència és narrada per la mateixa protagonista dels fets, i s'hi exploren les relacions entre individualitat i col·lectivitat amb un llenguatge a cavall de documental, la poesia visual i el teatre.  

La Conquesta del Pol Sud és una companyia que combina el llenguatge teatral i la investigació periodística per presentar Claudia (Grec 2016) en la mateixa línia que ho va fer amb la seva anterior producció Nadia (Grec 2014).

FITXA ARTÍSTICA

Dramaturgia: Claudia Poblete Hlaczik, Carles Fernández Giua, Eugenio Szwarcer
Direcció: Carles Fernández Giua
Espai escènic: Eugenio Szwarcer
Disseny d’il•luminació: Luis Martí
Disseny de so: Damien Bazin 

Després de la representació us proposem una trobada amb Claudia Victoria Poblete Hlaczik que ens permetrà conèixer més de prop aquesta història real d'una filla de desapareguts a Argentina, interpretada per ella mateixa

Preu anticipada: de 10,00 € a 18,00 € | Preu taquilla: de 12,00 € a 20,00 €

Més informació i entrades, aquí.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1