Espectacles
,
2016
Dissabte 19 de novembre, 21h
Teatre Principal
Vilanova i la Geltrú

Teatre: 'Ragazzo'

Ragazzo és un crit a la vida, a la dignificació de les històries personals, a la reivindicació de la memòria col.lectiva.
Europa, estiu de 2001. La ciutat del Ragazzo viu la restricció de drets socials més gran que ha viscut el continent des de la segona guerra mundial: les fronteres estan tancades, se suspèn el tractat de Schengen, es prohibeixen les manifestacions i reunions en algunes zones de la ciutat. Detencions. Identificacions. 30.000 policies patrullen els carrers i no permeten l’entrada a la Zona Rossa, el lloc on els líders mundials del G8 estan realitzant una cimera.

Ragazzo, malgrat tot, viu l’estiu de la ciutat: està de vacances, té temps per a escoltar música, llegir, enamorar-se... i per a participar al Fòrum Social Mundial que també s’ha instal•lat a la ciutat i on més de mig milió de persones discuteixen com seria aquest "altre món possible" que des de fa uns anys s’imagina com a alternativa a la globalització. El seu destí quedarà marcat quan prengui la decisió de restar a la Columna dels Desobedients, que s’ha proposat una acció pacífica: traspassar el confinament de la Zona Rossa.

Què fer davant l'amenaça? Té legitimitat un govern que s'ha de blindar per a decidir? Qui (i per a què) fa servir la violència? Què és la impunitat? Un altre món és possible?

Dedicat a la memòria de Carlo Giuliani, assassinat a Gènova el 20 de juliol de 2001.

 FITXA ARTÍSTICA

Autora i direcció: Lali Álvarez
Intèrpret: Oriol Pla
Ajudant de direcció: Quimet Pla
Producció: Teatre Tot Terreny

Preu anticipada | de 10€ a 16€ 
Preu taquilla | de 12 € a 18€

Més informació i entrades: http://www.elprincipal.cat/520/1/teatre/ragazzo/