Blogs

Cinema

Mira diferent

Estem bojos pel cinema...( i en volem més!)

A Cine Club Vilafranca fa més de 40 anys que estem bojos pel cinema. I no ens en cansem de veure'n i parlar-ne. Aquest serà el nostre cine fòrum virtual, un espai per parlar de cinema d'autor i de totes les propostes que ens arriben a la comarca. 

20/04/2018
A les portes de Sant Jordi, us hem portat a la Sala Zazie l'adaptació de la novel·la de Javier Cercas 'El móvil', la pel·lícula de Manuel Martín Cuenca protagonitzada per Javier Gutiérrez 'El autor'.
12/04/2018
Tenim un abril cinematogràficament ben divers. De fet, ja hem començat el mes amb pel·lícules molt dispars i continuem així.
06/04/2018
Avui comencem parlant-vos de 'Recuerdos desde Fukushima', on la directora alemanya Doris Dörrie, amb recursos com el blanc i negre, fa un homenatge a la mítica pel·lícula franco-japonesa Hiroshima mon amour (1959). Al llarg d’aquest viatge vital,
22/03/2018
Per primer any, el Festival de Cinema Independent Nordamericà Americana viatja per Catalunya, i la Sala Zazie de Vilafranca projectarà alguns treballs de la programació del festival. Aquest viatge, l’hem batejat amb el nom de Route 66.