Don Simon y Telefunken

Foto: 

Surtdecasa
Don Simon y Telefunken

Dotze hores de música electrònica, experiments i postes de sol

El nou Festival Electrovinyes de Vilafranca aposta per l’electrònica d’autor
Surtdecasa Penedès
,
19/08/2014
Espectacles
“Dotze hores de música, experiments i postes de sol en un entorn privilegiat”. Així es presenta la primera edició del Festival Electrovinyes que es celebra del 22 al 24 d’agost a Vilafranca del Penedès. El recuperat espai de la Muntanya de Sant Jaume serà l’escenari ideal on sonarà la música d’artistes com Don Simon y Telefunken, Federico Monti, Sun Color o Cheetah Brava, alguns dels més destacats d’aquesta primera edició.
El festival acaba amb una gran festa tropical de mans de Cheetah Brava

Però el festival aposta per un ventall d’activitats d’allò més divers i variat, amb projeccions, tallers pels més petits o una festa tropical de comiat. Tot plegat pel preu que cadascú vulgui i pugui pagar (#pagaelqueetsembli). El tret de sortida, però, té lloc el dijous 20 a pati de l’Escorxador, amb l’actuació del bateria i percussionista Yarei Molina, que servirà de presentació del festival, amb copa de vi inclosa.

Ja el divendres, el festival es trasllada al seu entorn central, la Muntanya de Sant Jaume, on a les cinc es projectarà la pel•lícula ’24 hour party people’, que retrata l’escena musical de Manchester. Les actuacions començaran a les set amb el polifacètic Primo Gabbiano i el seu art multidisciplinar, on hi caben drones i paisatges sonors. L’electrònica experimental de Federico Monti serà el plat fort del divendres, acostant els seus sons minimalistes de baixa freqüència i sonoritat a tots els oients. Una proposta ideal per la posta de sol.

  • imatge de control 1per1

L’activitat dissabte comença a les sis de la tarda amb els tallers Petits Tafaners, on els nens i nenes podran gaudir per primer cop amb instruments de música electrònica. Els sorolls i les distorsions de Coàgul, a les set, obriran els concerts de la segona jornada, en la qual Don Simon y Telefunken es presenten com els caps de cartell, barrejant instruments de rock i joguines, sempre amb molt d’humor.

L’últim dia del festival compta amb un electrovermut al migdia, a càrrec de Transgress Live i Efonik. A la tarda, hi haurà les actuacions de Sun Color, que es basa en les composicions electroacústiques, i de Cheetah Brava, que oficiaran la cloenda del festival amb una festa tropical on ningú s’escaparà de ballar. Serà el punt i final a tres dies on els alienígenes hauran pres la Muntanya de Sant Jaume per ballar sense preocupacions al ritme de la música electrònica.

Cartell de festival.

A

També et pot interessar