Foto: 

Cedida
Una imatge de 'L'home cigonya'

7 espectacles infantils imperdibles (que també gaudirem els adults)

D’ara al maig hi ha set espectacles familiars que s’han d’aprofitar i que faran gaudir grans i petits
Goretti Martínez
,
02/03/2016
Família
Dins de les programacions estables d’espectacles de Vilanova, Vilafranca i El Vendrell, sempre hi ha un racó per al públic familiar. Aquí us apuntem les properes cites que tenim d’ara al maig. Són espectacles majoritàriament per a nens i nenes petitons, però que no se us passi pel cap que vosaltres us avorrireu: hi ha molta teca al darrere i els gaudireu tant com la canalla.

L’home cigonya, de la companyia Los titiriteros de Binéfar. Als afores de la ciutat hi ha una bassa rodejada de vegetació on hi viuen ànecs, granotes, libèl·lules i on, fins i tot, hi pesca una cigonya. Els nens hi van a jugar i a observar-hi la vida, els aneguets que acaben de néixer, l'elegància de la tortuga nedant, com fuig la llebre de les urpes de la guineu... Però arriben les màquines per a destruir-ho tot i construir una súper urbanització de luxe. 6 de març a les 12h, Teatre Àngel Guimerà (El Vendrell).

Les sabates noves de l’emperador, de la companyia Anna Roca. L'obra es desenvolupa al darrere d'una botiga de sabates. No es tracta d'un rere-botiga normal sinó que és la sabateria a on s'arreglen les sabates dels personatges dels contes. El sabater treballa de nit i descansa de dia mentre que el seu ajudant ho fa a l'inrevés. A través de l’ajudant del sabater coneixerem les anècdotes i històries de les sabates dels contes i com és que el sabater ha arribat a ser tant famós que fins i tot l'emperador li ha encarregat de fer les seves sabates. A partir de tres anys. 6 de març a les 12h, Teatre Cal Bolet (Vilafranca).

Enciclopèdia baixeta de la nit, de la companyia 2princesesbarbudes. Un espectacle musical amb tocs de clown, teatre d’objectes i poesia visual. Les cançons d’aquest espectacle parlen de les bèsties nocturnes, de les lliçons d’astronomia del Professor Alexandre Bonanit, dels itineraris dels angelets i els ratolins que s’emporten les dents, de la senyoreta Son i dels estris imprescindibles per passar una bona nit. Música baixeta per a gent baixeta feta amb instruments 100% de joguina. A partir de dos anys. 13 de març a les 12h, Auditori (Vilafranca).


Dot, de la companyia Maduixa. Amb una premiada trajectòria, aquesta companyia valenciana apropa els infants al llenguatge de l’experimentació a través de la dansa, les arts plàstiques i les noves tecnologies. La Laia s’ocupa d’esborrar qualsevol taca que apareix en la seva gran paret blanca. Quan Dot arriba, ella no s’imagina tot el que pot succeir. Amb una mica de màgia i molta imaginació, Dot i la Laia emprendran un viatge a través de la música i el color. Dot és un sorprenent espectacle en què dansa, teatre, música i noves tecnologies es combinen per oferir un trencaclosques màgic. L’espectacle té com a punt de partida l’estimulant treball de l’artista nord-americà Sol Lewitt. A partir de 4 anys. 20 de març a les 18h, Teatre Principal (Vilanova).

Valentina, de Forani Teatre. Benvenuto alla Pizzeria Allegretto! Valentina no és una nena com les altres: el seu gran somni és volar. Per sort, la veïna de dalt, una sàvia i pacient cigonya, li ensenyarà un món molt especial on trobarà la confiança per aconseguir el seu propòsit. Una divertida història amb olor de pizza on veurem com Valentina fa realitat el seu somni i descobreix l'alegria de viure. 17 d’abril a les 12h, Teatre Àngel Guimerà (El Vendrell).


Entredós, de la companyia Capicua. La companyia aragonesa Capicua ens presenta un espectacle visual, fresc, divertit, poètic, innovador... amb motiu del Dia Mundial del Circ, que se celebra el tercer dissabte del mes d’abril. “Sona el despertador, m’aixeco del llit i com cada dia em preparo un cafè. De sobre, a la meva mà, en lloc de la tassa hi apareix una sabata. Estic somiant o despert?” Entredós t’endinsa en un món màgic i absurd, poètic i còmic, a través teatre gestual, el circ, la dansa i la manipulació d’objectes amb la finalitat de narrar la història d’un personatge que desperta en un món fantàstic. 17 d’abril a les 18h, Teatre principal (Vilanova).

La granja, de la companyia L’Estaquirot Teatre. L’Estaquirot Teatre ens endinsa en aquest petit musical ple de sorpreses i màgia per als meus petits. En el marc de la celebració de la IV Fira Conte va! Va de contes, organitzada per l’Associació pel Foment de la Literatura Infantil Judit Sendra, el Teatre Principal col•labora en aquesta jornada amb la programació d’aquesta obra. En aquesta granja, passen coses estranyes. Un petit conflicte i el seu desenllaç ens faran mantenir l’atenció fins al final. La música, les cançons i les coreografies ens faran passar una estona ben divertida. 14 de maig a les 17h i a les 19h, Teatre Principal (Vilanova).

  • imatge de control 1per1

Més informació: 

La informació detallada i l'accés a la compra d'entrades d'aquests espectacles els podeu trobar a la nostra agenda

A

També et pot interessar