Cinema El Retiro - Sitges
Cinema El Retiro
c/Ángel Vidal, 17
08870 - Sitges
  • 931 427 531
  • info@cinemaelretiro-sitges.cat

Cartellera

Rainbow

Sinopsi

Dora és una adolescent amb un talent extraordinari per a la música i una energia interior difícil de contenir. Després d'una forta discussió amb el seu pare el dia del seu aniversari, Dora marxa de casa amb el seu gos Totó i comença un viatge a la recerca de la seva mare, a la qual no ha conegut perquè va desaparèixer quan ella era un bebè.

Pel camí va fent nous amics amb els quals s'embarca en un road trip cap a Ciutat Capital, però també s'enfronta a perillosos enemics que volen impedir per tots els mitjans que descobreixi el misteri del seu passat, però la vitalitat i la màgia de Dora l'ajuden a arribar al final del seu viatge, que és el principi d'un altre.

El nou projecte cinematogràfic com a director de Paco León, narra el viatge iniciàtic d'una adolescent. És una versió contemporània i molt lliure inspirada en el clàssic literari 'El meravellós Mag d'Oz'. Amb guió escrit per Javier Gullón i el mateix León, la pel·lícula compta amb una important presència de diferents disciplines artístiques com la dansa, la moda, les arts plàstiques i, principalment i de manera destacada, la música.

Horaris: 

Divendres 23 de setembre: 18:00h
Diumenge 25 de setembre: 20:00h
Dilluns 26 de setembre: 20:15h
Dimarts 27 de setembre: 18:00h

Alta costura

Sinopsi

Esther, modista de la Casa Dior, treballa en la seva última col·lecció d'Alta Costura, abans de jubilar-se. Jade, una jove de 20 anys, li roba la bossa al metro, però uns dies més tard se'n penedeix i decideix tornar-li la bossa.

Esther, atreta per la valentia de la jove i convençuda que posseeix un do, decideix oferir-li una oportunitat per a entrar als tallers de la Casa Dior com a jove aprenent i poder transmetre-li la professió que sempre ha exercit amb passió.

Horaris: 

Divendres 23 de setembre: 20:15h (VOS)
Dissabte 24 de setembre: 20:00h
Dilluns 26 de setembre: 18:00h
Dimarts 27 de setembre: 20:15h

Tadeo Jones 3. La tabla esmeralda

Sinopsi

Tercer lliurament de les aventures de Tadeo Jones, un senzill i simpàtic paleta amb esperit aventurer i somiador, que acaba convertint-se en arqueòleg per casualitat.

A Tadeo li encantaria que els seus col·legues arqueòlegs l'acceptessin com a un més, però sempre acaba embolicant-la: destrossa un sarcòfag i deslliga un conjur que posa en perill la vida dels seus amics, Mòmia, Jeff i Belzoni. Amb tots en contra i només ajudat per Sara, Tadeo emprendrà una fugida plena d'aventures, que el portarà de Mèxic a Chicago i de París a Egipte, per a trobar la manera d'acabar amb la maledicció de la mòmia.

Horaris: 

Dissabte 24 de setembre: 18:00h
Diumenge 25 de setembre: 18:00h