Cinema Prado - Cineclub - Sitges
Cinema Prado - Cineclub
c/ de Francesc Gumà, 6
08870 - Sitges
  • info@cineclubsitges.com

Cartellera

Jungle Cruise

Sinopsi

Principis del segle XX. Frank (Dwayne Johnson) és el carismàtic capità d'una peculiar embarcació que recorre la selva amazònica. Allí, malgrat els perills que el riu Amazones els té preparats, Frank portarà en el seu vaixell a la científica Lily Houghton (Emily Blunt) i al seu germà McGregor Houghton (Jack Whitehall).

La seva missió serà trobar un arbre místic que podria tenir poders curatius, però el seu objectiu no serà fàcil, ja que es trobaran amb tota classe de dificultats, a més d'una expedició alemanya que també busca aquest mateix arbre.

Comèdia d'acció i aventures basada en l'atracció Jungle Cruise de Disneylandia.

Horaris: 

Divendres 30 de juliol: 17:30h
Dissabte 31 de juliol: 17:30 | 20:15h
Diumenge 1 d'agost: 17:30 | 20:15h
Dilluns 2 d'agost: 17:30h

VOS

Summer of Soul

Sinopsi

Documental sobre el llegendari Festival Cultural de Harlem de l'any 1969. En aquest esdeveniment es va celebrar la música i la cultura afroamericanes, a més de promoure l'orgull i la unitat negra.

Durant l'esdeveniment, que va reunir milers de persones al Mount Morris Park (ara Marcus Garvey Park), un paratge a tan sols 160 quilòmetres al sud de Woodstock, es van enregistrar imatges que van passar gairebé inadvertides durant més de 50 anys, fins ara, que han estat recuperades.

Horaris: 

Divendres 30 de juliol: 20:15h
Dilluns 2 d'agost: 20:15h