Cinema Prado - Cineclub - Sitges
Cinema Prado - Cineclub
c/ de Francesc Gumà, 6
08870 - Sitges
  • info@cineclubsitges.com

Cartellera

The Gentlemen: Los señores de la mafia

Sinopsi

Un capo de la droga amb un marcat estil britànic intenta vendre el seu imperi a una dinastia de multimilionaris procedents d'Oklahoma. 

Horaris: 

Del 3 al 9 de juliol:
Divendres: 20:30h (VOSE)
Dissabte: 20:30h
Diumenge: 20:00h
Dilluns: 20:00h (VOSE)
Dimarts: --
Dimecres: --
Dijous: --

Onward

Sinopsi

Ambientat en un món de fantasia suburbana, dos germans elfs adolescents, Ian i Barley Lightfood, s'embarquen en una aventura en què es proposen descobrir si existeix encara una mica de màgia al món que els permeti passar un últim dia amb el seu pare, que va morir quan ells eren encara molt petits com per poder recordar-lo.

Horaris: 

Del 3 al 9 de juliol:
Divendres: 17:30h
Dissabte: 17:30h
Diumenge: 17:00h
Dilluns: 17:00h
Dimarts: --
Dimecres: --
Dijous: --

Frida. Viva la vida

Sinopsi

'Frida. Viva La Vida' és un documental cinematogràfic que destaca les dues ànimes de Frida Kahlo: d'una banda, la icònica dona independent i forta que tothom coneix, turmentada per l'agonia i l'amor, i de l'altra l'artista, lliure de les corretges de la seva constricció física. L'actriu i directora Àsia Argento ens portarà a la descoberta de les dues cares de la pintora, seguint un fil narratiu inventat per les pròpies paraules de Frida: cartes, diaris i confessions privades. Un viatge profund al cor de Mèxic dividit en sis capítols que alterna entrevistes, documents històrics, reconstruccions evocadores i les pròpies obres de Kahlo, conservades a alguns dels museus més extraordinaris de Mèxic.

Horaris: 

Dijous 9 de juliol: 18:00 | 20:30h (VOSE)