Cinema Prado - Cineclub - Sitges
Cinema Prado - Cineclub
c/ de Francesc Gumà, 6
08870 - Sitges
  • info@cineclubsitges.com

Cartellera

Disco, Ibiza, Locomía

Sinopsi

Som a l'Espanya de mitjans dels 80. Un grup d'amics capitanejats per Xavi Font acaben d'arribar a Eivissa perseguint el somni de dedicar-se a la moda. Allí els descobreix el productor José Luís Gil, un magnat de la indústria musical que busca nous talents per llançar un grup. Sense tenir ni idea de cantar, el grup inicia una carrera que els porta de viure com a hippies a Eivissa, a omplir estadis a Llatinoamèrica i revolucionar de passada les discoteques de mig món. Van crear un nou estil, van ser perseguits per fans i van guanyar milions... Encara que per això van haver de sacrificar la seva llibertat.

Horaris: 

Divendres 17 de maig: 18:00 | 20:30h
Dissabte 18 de maig: 18:00 | 20:30h
Diumenge 19 de maig: 18:00 | 20:30h
Dilluns 20 de maig: 18:00 | 20:45h

Cristina García Rodero: la mirada oculta

Sinopsi

Feroçment independent, aclamada per la crítica i autodidacta, la fotògrafa espanyola Cristina García Rodero, Premi Nacional de Fotografia, ha donat testimoniatge, durant més de mig segle, d'una Espanya insòlita, però els seus extensos reportatges sense pressa i des de dins han buscat també altres cultures i realitats.

Avui, aquesta artista de 73 anys continua autofinançant els seus projectes a llarg termini i documentant com se celebra la vida, l'amor, la bellesa i la mort en el món. Allò que mou i commou a l'ànima, esperit i cos humà.

Horaris: 

Dijous 23 de maig: 20:00h