Bages Terra de Vins
Bages Terra de Vins
Carrer Muralla del Carme, 15, 1
08241 - Manresa
  • 686 108 724
  • bagesterradevins@bagesterradevins.cat
Bagesterradevins estada
Enoturisme amb estada

Pels qui vulguin fer una escapada per gaudir del vins del Bages de la forma més còmoda, envoltats de natura en estat pur, pau absoluta, intimitat, llum, silenci i harmonia. Allotjatments com l'Espinalt, una casa rural que fa una aposta clara pel turisme sostenible; Can Fontanelles, antiga masia del segle X completament rehabilitada; o vivint una experiència autèntica i original a la iurta, la tenda de campanya feta de fusta i de lones de llana que utilitzen els nòmades de l’Àsia Central des de l’Edat Mitjana.

> Més informació aquí

Bagesterradevins cultura
Enoturisme cultural

Per descobrir alguna de les joies que amaga el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, o la ciutat de Manresa, plena d'espais singulars i episodis molt rellevants. També podreu conèixer el celler Abadal, envoltat de vinya i pedra seca, que ofereix un singular recorregut per camins de terra, vinyes i bosc que us permetrà impregnar-vos dels aromes del voltant, nodrir-vos de la naturalesa i apropar-vos a la viticultura.

> Més informació aquí

Bagesterradevins aventura
Enoturisme d'aventura

Els i les més valentes teniu moltes aventures per descobrir, com les rutes a cavall o en BTT per les tines del Llobregat; o fer un agradable passeig des del cel en globus, que us portarà per les suaus brises matinals sobrevolant els indrets més emblemàtics de la comarca i veient el paisatge de vinya i bosc que la rodegen; Fins i tot viure una experiència espectacular amb unes vistes úniques en un vol en un parapent biplaça per sentir-se com un ocell sobrevolant el turó del Collbaix, gaudir de les vistes del Bages amb Montserrat al fons, i viure i veure la posta de sol.

> Més informació aquí

Bagesterradevins Gastronomia
Enoturisme gastronòmic

Algunes de les activitats que ofereix l'enoturisme gastronòmic són 'El silenci entre vinyes', on descobrireu que no hi ha res més màgic que gaudir del silenci en bona companyia, en un entorn únic, ric i ple de vida; 'Del celler a la taula, amb història', que mostra la història i tradició d’un celler que va ser la primera cooperativa en l’elaboració de cava a l’estat espanyol seguit d'un àpat de temporada al restaurant Mas de La Sala; o el 'Brunch entre vinyes', que inclou la visita a la masia Roqueta (s. XII), un passeig cap a la vinya per descobrir-la en el seu estat més pur per impregnar-se dels seus aromes tot gaudint d'un brunch entre vinyes d'aperitius casolans maridats amb vins d'abadal.

> Més informació aquí

Més informació

Bages Terra de Vins és el portal d'enoturisme de la DO Pla de Bages, on hi trobareu propostes d'activitats als cellers, gastronomia, estades enogastronòmiques i les experiències de les tines a peu de vinya.