Círcol Catòlic - Vilanova i la Geltrú
Círcol Catòlic
c/ de Sant Gervasi, 41
08800 - Vilanova i la Geltrú
  • 609 349 903
  • secretaria@circolcatolic.com

Cartellera

Peter Rabbit 2. A la fuga

Sinopsi

Torna l'entremaliat i aventurer Peter Rabbit juntament amb la resta dels seus companys animals. En aquest segon lliurament, Bea i Thomas McGregor s'han casat. Encara que Peter Rabbit i Thomas abans eren autèntics enemics, ara s'han fet molt amics.

Això sí, malgrat haver aconseguit crear una família improvisada, el rebel conill tindrà les seves diferències amb McGregor i continuarà causant problemes. Per això, decidirà marxar sol, més enllà del jardí on sempre ha viscut.

Horaris: 

Divendres 30 de juliol: 18:00h
Dissabte 31 de juliol: 18:00h
Diumenge 1 d'agost: 18:00h
Dimecres 4 d'agost: 18:00h

En un lugar salvaje

Sinopsi

Edee Mathis (Robin Wright) acaba de sofrir una dura tragèdia que la porta a buscar refugi en la muntanya i aïllar-se en un cabanya. Per primera vegada haurà de fer front a grans dificultats quotidianes del dia a dia, fins i tot viure una experiència pròxima a la mort per les condicions extremes a les quals se sotmetrà. Però, en aquest retir personal també podrà començar una nova amistat i descobrir com pot tornar a sentir-se viva.

Horaris: 

Divendres 30 de juliol: 20:00h
Dissabte 31 de juliol: 20:00h
Diumenge 1 d'agost: 20:00h
Dimecres 4 d'agost: 20:00h

Amelie

Sinopsi

Amelie no és una noia com les altres. Ha vist el seu peix de colors lliscar cap a les clavegueres municipals, a la seva mare morir a la plaça de Nôtre-Dame i al seu pare dedicar tot el seu afecte a un gnom de jardí. Tot d'una, als vint-i-dos anys, descobreix el seu objectiu a la vida: arreglar la vida dels altres. A partir de llavors, inventa tota classe d'estratègies per intervenir en els assumptes dels altres: la seva portera, que es passa els dies bevent vi de Porto; Georgette, un estanquera hipocondríaca, o "l'home de vidre", un veí que només veu el món a través de la reproducció d'un quadre de Renoir.

Horaris: 

Divendres 6 d'agost: 17:45h
Dissabte 7 d'agost: 17:45h
Diumenge 8 d'agost: 17:45h
Dimecres 11 d'agost: 17:45h

Viuda negra

Sinopsi

Natasha Romanoff, àlies Vídua Negra, s'enfronta als capítols més foscos de la seva història quan sorgeix una perillosa conspiració relacionada amb el seu passat. Perseguida per una força que no s'aturarà davant de res, Natasha haurà de bregar amb la seva història com a espia al KGB, molt abans de SHIELD i de convertir-se en una Venjadora.

Horaris: 

Divendres 6 d'agost: 20:00h
Dissabte 7 d'agost: 20:00h
Diumenge 8 d'agost: 20:00h
Dimecres 11 d'agost: 20:00h