Ariadna Caballero
,
10/07/2017
Música

Bruno Oro: “Per nosaltres serà l’estrena en directe dels temes que acabem de gravar”

Cava Rovellats aposta dur música en directe al seu jardí modernista amb un concert de Bruno Oro el 15 de juliol

Foto: 

Cedida
Si encara no coneixeu la faceta musical de Bruno Oro, no badeu més!
Què us sembla compartir una nit d’estiu amb Bruno Oro i la seva música al jardí d’una masia del segle XV del Penedès que acull unes caves? Confessem que les propostes que uneixen cultura en proximitat i espais emblemàtics ens captiven! Cava Rovellats, a Sant Martí Sarroca, ens ofereix una nit d’estiu amb música en directe, bon humor i cava el dissabte 15 de juliol al seu jardí modernista.
“Als concerts el públic es troba el mateix Bruno de sempre; proper, xerraire i, sobretot, músic"

A en Bruno Oro la música li corre per les venes. A Cava Rovellats hi serà en format quartet i albirem una nit captivadora. Pels músics serà una mena de nit d’estrena ja que serà la primera vegada que tocaran en directe les cançons del nou disc.

Bruno Oro Quartet

D’en Bruno Oro segur que en coneixeu la seva faceta d’actor. Les mil cares que ens ha mostrat com a imitador les té també com a artista global. La música és una de les seves grans passions i des de totes les vessants; com a compositor, lletrista i intèrpret, amb els dits al piano i amb la seva intensa veu. Al concert a Cava Rovellats hi serà acompanyat del seu Quartet, amb David Soler a la guitarra, Antonio Torres a la bateria i Miki Santamaria al baix.

“Als concerts el públic es es troba el mateix Bruno de sempre, proper.- ens explica el mateix Bruno Oro - A mi m’agrada parlar, explicar alguna cançó, d’on venen les històries i, sobretot, mostrar la meva faceta musical (toco el piano des de que tinc 15 anys). Alhora dono molta canxa als músics, és el que m’agrada, repartir el protagonisme.

Atenció perquè el concert a Cava Rovellats serà el primer en el què el quartet tocarà les cançons del nou disc. “Per nosaltres serà com una estrena. Tocarem els temes abans que surti el disc, passat l’estiu. Tot just l’estem mesclant, però com que les cançons són recents i acabem de gravar, es fa il·lusió”, confessa Oro. Així com el primer disc va ser tot en italià, i després ha cantat en català i castellà, aquest disc serà tot en anglès, Bruno Oro s’hi sent còmode entre idiomes.

Des de cançó italiana fins a elements de rythm&blues i pop amb pinzellades de funk, jazz i música electrònica es troben en la música de Bruno Oro. Un repertori ampli amb històries còmiques, tràgiques i realistes. “La música emociona, fa riure, plorar, dona eufòria,... és un gran vehicle”, sentencia.

L’espai. Cava Rovellats

Entre vinyes, i a tocar del riu Foix, a Sant Martí Sarroca hi trobareu la masia Rovellats (del segle XV) que des de fa tres generacions acull la Cava Rovellats amb una producció de vins i caves de varietats autòctones. Serà el seu jardí d’estil modernista qui acollirà el concert de Bruno Oro Quartet.

“Als concerts de proximitat - comenta Burno Oro - hi ha més intimitat, en grans espais es perd una mica el contacte. És com anar al teatre, tenir el públic a prop té més màgia, i ja no diguem en un espai com a Cava Rovellats on hi ha el pes de la història, la tradició i l’amor per la terra i el vi”.

L’acte és una producció de Produccions al marge que, precisament, aposten per dur propostes d’arts escèniques en espais singulars.

Més informació: 

Entrades
entradium.com

Més informació
produccionsalmarge.com

També et pot interessar