Fires i festes
,
2017
Del 25 al 26 de febrer
Diversos espais
Balaguer

Carnaval de Balaguer

DISSABTE, 25 DE FEBRER

19:30h Inici de la gran rua, recorrent el Passeig de l’ Estació, l’avinguda Pere III, avinguda comte Jaume d’Urgell fins arribar al Pavelló del Molí de l’Esquerrà. Encapçalarà la rua el grup balaguerí de percussió Bandelpal i seguiran les comparses i després les carrosses, tancant la rua la carrossa del Rei Carnestoltes.
20:45h Arribada al pavelló del Molí de l’Esquerrà i espectacle de Batucada per part del grup Bandelpal. Seguidament, discurs del rei Carnestoltes que donarà el tret de sortida a la nit més boja de l’any. Tots els actes de la nit tindran lloc al pavelló !
21:00h Actuació del showman cubà Jorge La Suerte, amb un espectacle extremadament participatiu per  començar a escalfar motors.
22:15h Sopar popular dels poca-soltes organitzat per l’associació Gastrobar de Balaguer. Venda anticipada dels tiquets. El sopar estarà amenitzat per la Discomòbil Galaxy, repassant els millors hits de les darreres dècades (80’s, 90’s… fins a l’actualitat).

DIUMENGE, 26 DE FEBRER
11:30h Inici de la rua de l’alegria  acompanyats per la cercavila infantil amb  la companyia La Cremallera, recorrent tot el passeig de l’ Estació fins arribar a la plaça del Mercadal. La Guineueta Bultrina serà l’encarregada de tancar la rua !
12:15h Animació infantil  amb l’espectacle Els Xicots del Frac, de la Cia la Cremallera, a la plaça del Mercadal.
13:30h Desfilada per la passarel.la de l’escenari dels grups de comparses inscrites al concurs.

Més informació aquí

  • imatge de control 1per1