AGENDA
Activa't
Institut de Recerca Biomèdica de Lleida
2019
Dijous 25 d'abril, 10h
  • Lleida
Hospital Arnau de Vilanova

Visita la recerca de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio a l'Hospital Arnau de Vilanova

Visita guiada a l'Institut de Recerca Biomèdica de l'Hospital Arnau de Vilanova, per descobrir la recerca finançada per La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio en què es mostrarà com, on i per a què s'inverteixen els donatius recollits. 

Sinopsi: 

L’IRBLLEIDA és un Institut de Recerca, en què participen la Universitat de Lleida, l’Institut Català de la Salut i la Generalitat de Catalunya, compromès a avançar en la recerca biomèdica com a mitjà per millorar la salut de la població i facilitar una activitat assistencial òptima en situacions de malaltia.

L’institut compta amb 7 serveis cientificotècnics i 30 grups de recerca, dels quals 13 estan reconeguts com a grups consolidats per la Generalitat. Les activitats dels grups de recerca inclouen des de recerca bàsica fins a recerca en l’àmbit d’atenció primària i hospitalària, passant per la recerca translacional pròpia de l’àmbit biomèdic. L’institut es divideix en 5 àrees d’investigació: Estrès en Sistemes Biològics, Medicina i Terapèutica Experimental, Models Cel•lulars i Moleculars en Patologies Humanes, Neurociències i Medicina Clínica. Des de l’any 2014, compta amb l’acreditació d’Institut d’Investigació Sanitària que atorga l’Instituto de Salud Carlos III.

Inscripcions: 

A través d'aquest enllaç.

Important
- Per inscriure’s cal ser major de 18 anys. 
- Reserveu només les places que tingueu confirmades. 
- La visita es farà si queda garantit un mínim de participants. Eviteu al màxim les anul·lacions d’última hora, per evitar les molèsties a la resta de persones inscrites i poder assegurar la visita.

Organitza: 

Fundació La Marató de TV3

Et pot interessar

Pedrera Artlab - Barcelona 2019
Del 22 de març al 30 d'abril
Barcelona
Mecano
Divendres 3 de maig, 20:30h
Lleida
Taller familiar 'Exlibris, pitibris!' - Museu del Disseny de Barcelona 2019
Diumenge 21 d'abril, 11:30h
Barcelona
Món Sant Benet i les tines del Llobregat
Dissabte 20 d'abril, 9:30h
Sant Fruitós de Bages
Diumenge 28 d'abril, 10:30h
Olèrdola
Vine a moure el parc! - Parc Joan Miró Barcelona 2019
Del 4 de maig al 18 de juliol
Barcelona