AGENDA
Activa't
Institut de Recerca Biomèdica de Lleida
2019
Dijous 25 d'abril, 10h
  • Lleida
Hospital Arnau de Vilanova

Visita la recerca de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio a l'Hospital Arnau de Vilanova

Visita guiada a l'Institut de Recerca Biomèdica de l'Hospital Arnau de Vilanova, per descobrir la recerca finançada per La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio en què es mostrarà com, on i per a què s'inverteixen els donatius recollits. 

Sinopsi: 

L’IRBLLEIDA és un Institut de Recerca, en què participen la Universitat de Lleida, l’Institut Català de la Salut i la Generalitat de Catalunya, compromès a avançar en la recerca biomèdica com a mitjà per millorar la salut de la població i facilitar una activitat assistencial òptima en situacions de malaltia.

L’institut compta amb 7 serveis cientificotècnics i 30 grups de recerca, dels quals 13 estan reconeguts com a grups consolidats per la Generalitat. Les activitats dels grups de recerca inclouen des de recerca bàsica fins a recerca en l’àmbit d’atenció primària i hospitalària, passant per la recerca translacional pròpia de l’àmbit biomèdic. L’institut es divideix en 5 àrees d’investigació: Estrès en Sistemes Biològics, Medicina i Terapèutica Experimental, Models Cel•lulars i Moleculars en Patologies Humanes, Neurociències i Medicina Clínica. Des de l’any 2014, compta amb l’acreditació d’Institut d’Investigació Sanitària que atorga l’Instituto de Salud Carlos III.

Inscripcions: 

A través d'aquest enllaç.

Important
- Per inscriure’s cal ser major de 18 anys. 
- Reserveu només les places que tingueu confirmades. 
- La visita es farà si queda garantit un mínim de participants. Eviteu al màxim les anul·lacions d’última hora, per evitar les molèsties a la resta de persones inscrites i poder assegurar la visita.

Organitza: 

Fundació La Marató de TV3

Et pot interessar

Barcelona Design Week - 2019
Del 12 al 20 de juny
Barcelona
Sara Boldú
Del 5 de juny al 21 de juliol
Barcelona
Taller d'observació 'La platja dels inútils'
Diumenge 16 de juny, 12h
Barcelona
Món Sant Benet i les tines del Llobregat
Dissabte 22 de juny, 9:30h
Sant Fruitós de Bages
La Menstrual Pride - Terrassa 2019
Dissabte 22 de juny, 23h
Terrassa
La Pedrera Jazz - Barcelona 2019
Del 7 de juny al 14 de setembre
Barcelona