Nadal Ponent

Foto: 

Cedida

Les 5 activitats per fer en família aquest Nadal a Ponent

Les festes nadalenques, una bona època per gaudir de la cultura en família
Cristina Mongay
,
12/12/2018
Família
Les festes de Nadal suposen un bon moment per trobar-se amb la cultura. Ben a prop de casa tens la possibilitat de gaudir dels pessebres, els concerts de Nadal, sortides per gaudir de la natura en ple hivern. Et proposem 5 plans totalment nadalencs!

1. Teatre ‘Prácticamente perfecta, tributo a Mary Poppins’
Es tracta d’un espectacle màgic pensat per tota la família. Un musical ple situacions quotidianes, com són tots aquells pares ocupats per les seves llargues jornades laborals, que no poden dedicar-los-hi molt de temps als seus fills, la màgia i la fantasia són els protagonistes, que faran sentir i emocionar, a una bella història adaptada al públic més jove.

On? Gran Teatre de la Passió
Quan? Divendres 21 de desembre, 18h
Més informació 

2. Espectacle ‘Els Pastorets’
Els pastors Borrego i Carquinyoli, com cada any per aquestes dates, tornen per explicar-nos les seves aventures.

On? Teatre Municipal de l’Escorxador
Quan? Diumenge 23 de desembre, dimecres 26 de desembre, i diumenge 30 de desembre, 18:30h
Més informació 

3. Concert ‘El Trencanous’
Arts centre de dansa i la Banda Municipal de Lleida presenten l’adaptació del ballet El Trencanous. Un espectacle de dansa i música que ens convida a atansar-nos al ballet més popular que es representa arreu del món als voltants de Nadal.
La Trepak o dansa russa, el famós Vals de les Flors i la Dansa de la Fada de Sucre ens traslladaran al meravellós País de les Llaminadures. Un somni on flocs de neu ballarins ens saluden i on les fades dansen per donar-nos la benvinguda, en aquest cas, d’un Nou Any.

On? Auditori Municipal Enric Granados
Quan? Diumenge 23 de desembre, 19h
Més informació 

4. Espectacle ‘Christmas.cat’
L’espectacle més exitós del Cor de l’Orfeó, vist per més de 5.000 espectadors, torna al Teatre de La Llotja. Enguany revoluciona el repertori amb la incorporació de grans èxits del mític grup britànic Queen. Un espectacle ple de força que combina la tradició del Nadal amb grans èxits del gospel, del pop i del rock.

On? Teatre de la Llotja
Quan? Diumenge 23 de desembre, 19h
Més informació 

5. Pessebre vivent de Linyola
El pessebre de Linyola es realitza des del 1998. Es tracta d’un pessebre estàtic i es proposa als visitants a través d’un recorregut molt concret que permet veure cadascuna de les escenes que el configuren.

Com a peculiaritat, val a dir que compta des del 2011 amb el caganer més gran del món, que encara té el rècord Guinness. La figura, de sis metres d'alçada i més de dos d'amplada, va ser donada a l'Associació del Pessebre Vivent de Linyola pel centre Maremagnum de Barcelona.

On? Linyola
Quan? Representacions: 26, 29 i 30 de desembre, i 1 i 6 de gener, 18:30 i 19:45h
Més informació 

  • imatge de control 1per1

A

També et pot interessar