Jump to navigation
A partir del 25 de gener
Mes de març
Del 29 de març a l'1 d'abril
Del 22 de febrer al 21 d'abril
Del 18 al 20 de maig
Cada dijous
Nova edició dels sopars Gastrorecup, una acció impulsada per la xef Ada Parellada per continuar treballant per l'aprofitament alimentari.
El menú d’aquest sopar no es coneixerà fins el mateix moment de la celebració i s’elaborarà amb aliments recuperats, és a dir, en perfecte estat de consum però que anaven a ser descartats per motius estètics o bé per excedent de producció, entre d’altres.
Dimarts 27 de setembre | 20h - BarcelonaRestaurant Semproniana - Ada Parellada
Dimecres 28 de setembre | 20h - TàrregaRestaurant La Cava - Albert Marimon
Dijous 29 de setembre | 20h - Cornellà del TerriRestaurant Can Xapes - Lluc Quintana
Divendres 30 de setembre | 20h - La RàpitaRestaurant Albert Guzmán
Des de 12€
A través d'aquest enllaç
Ada Parellada i Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya
Web Gastrorecup