Menjar i beure
,
2020

Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor

4a edició de les Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor de Mont-roig i Miami Platja, que enguany comptaran amb la participació d'una dotzena d’establiments que oferiran propostes culinàries que combinen l’arròs amb els productes típics d’aquesta època com són el moniato, les castanyes, els bolets, el conill o el pop.

> Establiments participants: Alannia Els Prats, Casa Xavi, Ginger Café, La Borda d’en Manel, La Cuina de l’Ermita, La Mar Salada Restaurant · Camping Miramar, La Tasca d’en Joan, Plats & Co, Restaurant · Hotel Can Salvador, Restaurant Pizzeria Balmar, Restaurante Eclipse i al Restaurante La Riviera.

> Consulta menús i preus aquí (enllaç PDF)

Organitza: 

Ajuntament de Mont-roig del Camp

Més informació: 

  • imatge de control 1per1