1a edició de les Jornades gastronòmiques de la Tòfona i el Safrà del Priorat, Falset, 2020

Primera edició de les Jornades gastronòmiques de la Tòfona i el Safrà del Priorat on el restaurants de la zona del Priorat serviran en la seva carta, plats elaborats amb tòfona i/o safrà.
A banda també es duran a terme activitats relacionades amb la tòfona i el safrà, com un taller de sabons de safrà o una demostració de gossos tofonaires amb la possibilitat de degustar licor, crema i pastissets de safrà així com olis trufats i vins del Priorat.
Restaurants participants: Quinoa Restaurant (Falset), Restaurant El Cairat (Falset), Restaurant Amics (Gratallops), Brichs Restaurant (Falset), Restaurant La Morera (La Morera de Montsant), Restaurant Quatre Molins (Cornudella de Montsant) i AJ Restaurant (Falset).
Dissabte 7 de març:
11:00h | Plaça la Quartera, Falset: Taller de sabons de safrà
17:00h | Carrer del Basquet, Falset: Demostració de gossos tofonaires
21:00h | Quinoa Restaurant, Falset: Sopar maridatge de la tòfona i el safrà amb vins de la comarca de Priorat Enoturisme*
Consulta totes les activitats aquí (enllaç)
*Sopar maridatge de la tòfona i el safrà amb vins de la comarca de Priorat Enoturisme: 50€
Aforament màxim de 60 persones | Comprar tiquet aquí (enllaç)
Associació Priorat Enoturisme i Associació Micològica del Priorat
Facebook Associació Priorat Enoturisme
Facebook Associació Micològica del Priorat
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.