Taller de formatge fresc (mató, recuit, brossat) al Museu Terra, 2024

En el marc de l'exposició 'Tros de Dona', taller de formatge fresc (mató, recuit, brossat), taller de formatge fresc (mató, recuit, brossat) a càrrec de Marta Roger, de La Païssa.
Serà una classe de 3 hores on els i les assistents descobriran els processos per extreure aigua de la llet, coneixeran les diferències entre la llet que podem trobar al supermercat i la llet crua, veuran com reacciona la llet als increments de temperatura i acidesa i faran mató de llimona i recuit de drap que es podràs endur a casa.
Al finalitzar el taller es farà la projecció del documental 'Roques', dedicat a la memòria de les dones pageses que van iniciar el mercat de les matonaires a Montserrat.
35€
Cal fer inscripció prèvia aquí (enllaç)
Museu Terra
Web Museu Terra
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.