Jump to navigation
Dissabte 30 de novembre, 11h
Dissabte 30 de novembre
Del 30 d'octubre al 30 de novembre
Del 17 d'octubre al 30 de novembre
Del 2 d'octubre al 30 de novembre
Del 22 de novembre a l'1 de desembre
Del 21 de novembre al 10 de desembre
En el marc de l'exposició 'Tros de Dona', taller de formatge fresc (mató, recuit, brossat), taller de formatge fresc (mató, recuit, brossat) a càrrec de Marta Roger, de La Païssa.
Serà una classe de 3 hores on els i les assistents descobriran els processos per extreure aigua de la llet, coneixeran les diferències entre la llet que podem trobar al supermercat i la llet crua, veuran com reacciona la llet als increments de temperatura i acidesa i faran mató de llimona i recuit de drap que es podràs endur a casa.
Al finalitzar el taller es farà la projecció del documental 'Roques', dedicat a la memòria de les dones pageses que van iniciar el mercat de les matonaires a Montserrat.
35€
Cal fer inscripció prèvia aquí (enllaç)
Museu Terra
Web Museu Terra