Foto: 

cedida

Videoguia del cicle 'Cinema en Família' de la Diputació de Tarragona

Gaudeix en família del millor cinema infantil alternatiu
Surtdecasa Camp
,
17/11/2016
Arts
La Diputació de Tarragona ha programat el cicle 'Cinema en Família', una selecció de sis pel·lícules adreçades al públic infantil entre les quals trobem films nominats als Oscar i altres produccions de primer nivell que es troben allunyades del circuit comercial. Pel·lícules que es projecten doblades al català i subtitulades amb l'objectiu d'introduir el llenguatge audiovisual, i el cinema amb subtítols, entre els més petits de la casa. El cicle, programat amb l'ajuda de l'entitat Anima't Serveis Culturals, va començar el 6 de novembre i té lloc cada diumenge a l'Auditori de la Diputació fins al 4 de desembre. A hores d'ara encara queden per veure els quatre films que us expliquem a continuació...

'Neu i els arbres màgics' (4 curtmetratges)

Diumenge 20 de novembre, 17 h
A partir de 4 anys. 51' (2014 i 2015)

Unides per una temàtica al voltant de la natura i els arbres, i per la riquesa poètica de les seves imatges i del seu grafisme, el quartet d’històries Neu i Els arbres màgics ens fa somriure amb la seva tendresa i ens fa pensar quan les coses o les persones canvien de papers. Els seus móns, poblats per bestioles, natura i personatges entranyables, constitueixen quatre contes inoblidables sobre l’enginy, l’amistat, el respecte i l’alegria de viure amb la natura. Els curtmetratges que integren aquesta pel·lícula son: 'Tigres enfilats' de Benoit Chieux (2014), 'El petit brot' de Chaïtane Conversat (2015), 'One, two, tree' de Yulia Aronova (2014) i 'Neu' d'Antoine Lanciaux i Sophie Roze (2015).

 

‘La cançó del mar’ de Tomm Moore

Diumenge 27 de novembre, 17 h
A partir de 4 anys. 93’ (2014)

En Ben i la Saoirse viuen en un far a la part més alta d’una petita illa, amb el seu pare, que per protegir¬los dels perills de la mar els envia a viure amb la seva àvia a la ciutat. Allà en Ben descobreix que la seva germana petita és una selkie, una fada de la mar, una nena foca que amb la seva cançó pot alliberar els éssers màgics del sortilegi que els va fer la bruixa dels mussols.

 

‘L’hivern i la primavera al regne d’Escampeta’ de Pierre Luc Granjon i Pascal

Diumenge 4 de desembre, 17 h
A partir de 4 anys. 52’ (2008)

Dos primers capítols de la tetralogia francesa Les quatre saisons de Léon, produïda pel prestigiós estudi Folimage. L’hivern s’abat sobre el regne i l’Ogre de les muntanyes s’emporta la bella princesa Mèlia Pa de Pessic. Gràcies a en Lleó i els seus amics, tornaran tots a casa sans i estalvis. Però, a la primavera, algú enverina l’aigua de la ciutat i hauran de descobrir qui ha inflat les panxes dels veïns abans de poder celebrar el Carnaval.

 

‘El nen i el món’ d’Alê Abreu

Diumenge 11 de desembre, 17 h
A partir de 6 anys. 80’ (2013)

Un nen petit viu amb la seva família en una idíl•lica zona rural del Brasil, fins que el seu pare ha de marxar a treballar a la ciutat. El nen decideix emprendre un viatge per trobar--lo, una aventura apassionant que el portarà a descobrir un altre món controlat per la tecnologia, les màquines i els mitjans de comunicació. Una realitat que el nen contemplarà amb els seus ulls d’infant, intentant sobreviure sempre de la manera més juganera i innocent.

Si voleu aconseguir entrades dobles pel cicle participeu al nostre concurs!!

A

També et pot interessar