Spa

Foto: 

Cedida

Els 5 centres d'aigües termals del Camp de Tarragona

Temples del relax per oblidar-te de tot el que passa fora
Surtdecasa Camp
,
04/02/2019
Entorn
“Si l’esperit és un atribut diví, una existència d’acord amb l’esperit serà vertaderament divina”, va dir el famós psicoanalista Sigmund Freud. Per això, us hem preparat algunes recomanacions per alimentar cos i ment. Antics balnearis enmig de la natura, centres de talassoteràpia o innovadors spas de ciutat per a desconnectar del món exterior. Te n'hem seleccionat cinc de ben diferents perquè puguis triar!

1. Termes a Montbrió del Camp
Potser són unes de les més famoses. I és que cap als anys vuitanta s'hi van descobrir pous d'aigua termal, la qual cosa va permetre a la dècada dels noranta l'obertura d'un balneari, que llavors s'anomenava Hotel Termes Montbrió, als jardins de l'Horta Florida. Després ha canviat de nom, però continuen sent gaiebé una desena d'hectàrees per escapar-se de la rutina i submergir-se en un univers de benestar. Destaca el gran jardí arbrat, amb exuberants sequoies, i un llac, així com el seu important i modern Aquatònic, l'espai lúdic termal que ocupa 1000 metres quadrats.
> Més informació

2. Balneari de Vallfogona de Riucorb
Aquest balneari, situat a poc més d'un quilòmetre de Vallfogona de Riucorb, va ser fundat l’any 1901 per aprofitar les aigües mineromedicinals que existien a la zona des del segle XIX i que van ser declarades d’utilitat pública l’any 1903. L’edifici de l’hotel ha estat en constant renovació desde l’any 1992 amb l’objetiu de fer de la seva estada el més agradable i confortable possible. Aquest balneari obre a partir del 29 d'abril.
> Més informació

3. Essència Espai de benestar a Altafulla
L’anomenat Espai de Benestar és un lloc situat a 'L’Hort de la Sínia', una finca agroecológica situada a les Hortes de Tamarit, on fa més de vint anys que es dediquen al cultiu, la divulgació, l’educació i la formació en agricultura ecològica, plantes aromàtiques i medicinals i en donar a conèixer hàbits de vida saludables. Una de les activitats més sorprenents són els massatges terapèutics i tractaments amb cosmètica natural vegetal, banys aromàtics amb plantes medicinals o banys de fang.
> Més informació

 

4. La història romàntica de Mas Passamaner
Immersa en els camps agrícoles de la Selva del Camp, es troba aquesta casa senyorial modernista obra del cèlebre arquitecte Lluís Domènech i Montaner. Mas Passamaner representa un estil de vida, centrat en els plaers del cos i la natura. Ara, aquesta casa té un spa amb una selecta gamma de tractaments de salut i bellesa, autèntics rituals facials i corporals amb extractes botànics. També té un circuit d'aigües termals per gaudir dels beneficis de la hidroteràpia. Sense dubte, una de les propostes més selectes d'aquest llistat.
> Més informació

5. Termaeuropa a la Platja de Coma-ruga
La naturalesa va complir el seu desig a Coma-ruga i va fer brollar aigües termals a molt pocs metres del mar. Les aigües termals de Coma-Ruga estan classificades pels experts com a sòdiques, amb notable presència de sulfat, calci i magnesi i posseeixen propietats analgèsiques i estimulants. Aquest espai, inaugurat el 2006, ens recorda constantment la seva proximitat al mar; amb el blanc de les seves habitacions, els grans espais acristalados i el seu ambient minimalista. Aquí, podràs alternar aigües dolces i salades!
> Més informació

 

A

També et pot interessar