Món Sant Benet
Món Sant Benet
Camí de Sant Benet, s/n
08272 - Sant Fruitós de Bages
  • 938 759 401
  • info@monstbenet.com
Experiència modernista al Monestir
Experiència modernista al Monestir

Ens proposen un recorregut que ens transporta a l’estiu de 1924 tot travessant les estances del sobreclaustre que el pintor Ramon Casas i la seva família van convertir en residència d’estiueig. Música, llum, projeccions, olors i altres efectes sorprenents... ens guien a través dels salons i habitacions per viure una experiència plena de suggestió i sensibilitat.

> Més informació aquí

Experiència medieval al Monestir
Experiència medieval al Monestir

Ens proposen un viatge per mil anys d’història, on descobrirem les estances monumentals del monestir. El passat ens parla a través d’hologrames espectaculars, projeccions immersives, efectes sorprenents... per conèixer la història del monestir, però també mil anys d’història de Catalunya. Una de les propostes més atrevides i espectaculars fetes sobre el patrimoni històric, que converteixen el monument en una experiència emocional.

> Més informació aquí

Més informació

Món Sant Benet és un projecte cultural, turístic i de lleure d’una gran singularitat. Un conjunt únic, on trobareu un monestir medieval a escassos metres d’un innovador centre internacional de recerca en cuina. I tot en un entorn natural incomparable.

Innovadores visites guiades al monestir, una oferta gastronòmica variada i d’alta qualitat, visites i activitats a la Fundació Alícia (Alimentació i Ciència)... Món Sant Benet fusiona l’art medieval, la natura i la gastronomia per crear una proposta d’oci i cultura atractiva i pensada per a tots els públics.

Horaris

- Dilluns i dimarts tancat
- De dimecres a divendres: de 9 a 15h.
- Dissabtes: de 9 a 19h
- Diumenges i festius: de 9 a 18h
- Tanquen el 25 i el 26 de desembre i l'1 i el 6 de gener.