Món Sant Benet
Món Sant Benet
Camí de Sant Benet, s/n
08272 - Sant Fruitós de Bages
  • 938 759 401
  • info@monstbenet.com
Experiència modernista al Monestir
Experiència modernista al Monestir

Ens proposen un recorregut que ens transporta a l’estiu de 1924 tot travessant les estances del sobreclaustre que el pintor Ramon Casas i la seva família van convertir en residència d’estiueig. Música, llum, projeccions, olors i altres efectes sorprenents... ens guien a través dels salons i habitacions per viure una experiència plena de suggestió i sensibilitat.

> Més informació aquí

Experiència Fundació Alícia
Experiència Fundació Alícia

Ens proposen que els ajudem a resoldre un enigma transcendental per al futur de la humanitat: hem de trobar l’Homo Alimentarius. Per això ens conviden a jugar i investigar en una experiència original. A través d’algunes proves inspirades en els escape games resoldrem diverses incògnites i anirem coneixent què és i quina feina fa la Fundació Alícia (Alimentació i Ciència), un centre dedicat a la recerca en la cuina que promou la bona alimentació i que treballa perquè tots mengem millor.

> Més informació aquí

Experiència medieval al Monestir
Experiència medieval al Monestir

Ens proposen un viatge per mil anys d’història, on descobrirem les estances monumentals del monestir. El passat ens parla a través d’hologrames espectaculars, projeccions immersives, efectes sorprenents... per conèixer la història del monestir, però també mil anys d’història de Catalunya. Una de les propostes més atrevides i espectaculars fetes sobre el patrimoni històric, que converteixen el monument en una experiència emocional.

> Més informació aquí

Experiència medieval al Monestir per a famílies
Experiència medieval al Monestir per a famílies

Ens endinsarem en el monestir medieval acompanyats d’un guia que ens en farà descobrir tots els seus racons i les històries que s’hi amaguen. Es tracta d’una activitat pensada especialment per a tota la família on petits i grans poden gaudir de la màgia d’un espectacular i innovador muntatge museogràfic, així com d’unes explicacions adaptades a pares i fills.

> Més informació aquí

Experiència familiar 'Expedient Ramon Casas, la musa robada'
Experiència familiar 'Expedient Ramon Casas, la musa robada'

Ha tingut lloc un robatori al monestir! Un dels quadres més famosos del pintor modernista Ramon Casas ha estat robat. És un quadre especialment important on apareix la seva estimada musa, Júlia Peraire.

Ens proposen una gimcana carregada de reptes i proves que ens portarà a visitar els racons més amagats del monestir. Esteu preparats per construir un arc gòtic? Sabeu fabricar brúixoles i orientar-vos amb un mapa? Una aventura per viure-la en família!

> Més informació aquí

Horaris

- Dilluns i dimarts tancat
- De dimecres a divendres: de 9 a 15h.
- Dissabtes: de 9 a 19h
- Diumenges i festius: de 9 a 18h
- Tanquen el 25 i el 26 de desembre i l'1 i el 6 de gener.

Més informació

Món Sant Benet és un projecte cultural, turístic i de lleure d’una gran singularitat. Un conjunt únic, on trobareu un monestir medieval a escassos metres d’un innovador centre internacional de recerca en cuina. I tot en un entorn natural incomparable.

Innovadores visites guiades al monestir, una oferta gastronòmica variada i d’alta qualitat, visites i activitats a la Fundació Alícia (Alimentació i Ciència)... Món Sant Benet fusiona l’art medieval, la natura i la gastronomia per crear una proposta d’oci i cultura atractiva i pensada per a tots els públics.