Albert Jordà i Xavi Moyano

Foto: 

Cedida

Albert Jordà i Xavi Moyano vistos per ells mateixos

Els dos músics actuaran plegats aquest divendres 28 a La Cantonada de Tarragona
Surtdecasa Camp
,
27/11/2014
Música
Albert Jordà i Xavi Moyano s’han unit temporalment per portar en directe les seves millors cançons interpretades per ells mateixos, amb l’encert que cadascú escull les cançons més representatives de l’altre. Amb un repertori despullat, amb l’únic acompanyament destacat d’un piano i d’unes guitarres que varien de l’acústica-rítmica a l’elèctrica amb efectes, els dos cantants es mostren ambiciosos en cadascun dels temes que interpreten en directe, oferint un concert únic, donant vida a l’espontaneïtat del lloc i del moment.
Xavi Moyano vist per Albert Jordà
"Podria dir que Xavi Moyano és un magnífic narrador d’històries, que a més les canta amb l’encert i la profunditat de com ho fan les seves grans influències, i gairebé sempre les sap encaixar amb unes melodies caigudes del cel. Exigent com a espectador i mitòman com molts de nosaltres, el seu espectre sonor orbita des dels grans The Cure o Morrissey, fins arribar a l’escena estatal com són Nacho Vegas, Diego Vasallo i altres crooners d’aquesta generació. Amant dels festivals, amic dels seus amics i sensible amb les causes perdudes, cap batalla està vençuda si en Xavi li dedica una cançó".
 

 
Albert Jordà vist per Xavi Moyano
"D'Albert Jordà podria dir moltes coses tant a nivell personal com musical, precisament per la quantitat d'hores compartides i la major part d'elles amb la música com aglutinant (gravacions, assajos, concerts). Destacaré en primer lloc la seva actitud atent per tot el que es mou al panorama musical, tant a nivell internacional com a casa nostra. La seva capacitat per fer-ho seu i com ho transmet tant als seus treballs com a les produccions musicals en les que treballa. D'Albert m'agraden la disciplina i el detall del i pel treball ben fet. Finalment no us podeu imaginar de com estic gaudint d’aquests assajos pels concerts que farem amb els seus temes més introspectius i que més m'emocionen 'Univers', 'Tan fràgil', 'Coses per fer'".
 

 
--
 
Divendres 28 de novembre, 20h
La Cantonada de Tarragona

A

També et pot interessar