Mirall Sonor 2015

Foto: 

cedida

Videoguia del VI Festival Mirall Sonor de Tarragona

Quart Primera, Coriolà o Nico Roig actuaran de l'11 al 13 de juny en diferents sales de la ciutat
Surtdecasa Camp
,
10/06/2015
Música
Un any més la promotora gironina BraveCoast, organitzadora del Mirall Sonor, ens porta a Tarragona un seguit de propostes, principalment de petit format, repartides en diferents espais de la ciutat. Com sempre, trobarem grups més coneguts i també d'altres que actuen per primera vegada al Camp de Tarragona de la mà d'aquest festival. Per anar-vos situant, aquí teniu una videoguia perquè veieu i escolteu tot el que hi ha preparat per a l'edició d'enguany.

Documental 'This is the unfinished story of The Missing Leech’

Dijous 11 de juny, 20 h. Espai Kesse. Gratuït.
The Missing Leech és l'alter ego de Maurici Ribera, un cantautor de Sant Joan de Vilatorrada que diu que practica l'antifolk i el punk folk amb sonoritat indie. Curiós si més no. Porta més de 300 concerts a les seves esquenes i ara ha decidit editar un documental sobre la seva trajectòria i l'antifolk. Aquí en teniu el tràiler.


 

Aldrin y Collins + The Missing Leech

Dijous 11 de juny, 22 h. Groove Bar. Gratuït.
Després del documental de The Missing Leech, el mateix Maurici Ribera actuarà al Groove. Compartirà escenari amb Aldrins y Collins, una banda de Cerdanyola que compta amb dos discos al mercat: 'Vocación optimista' (2012) i 'Volador trueno' (2015).

  • imatge de control 1per1


 

A Singer of Songs + Nico Roig

Divendres 12 de juny, 22 h. Espai Jove La Palmera. 4/6 euros.
A Singer of Songs és el nom que va començar a utilitzar l'any 2008 el músic belga Lieven Scheerlinck a l'hora de cantar les seves cançons. Ara presenta el seu quart disc 'From hello to goodbye'. Compartirà escenari amb Nico Roig, un músic inquiet vinculat a diferents projectes musicals i que també hem vist acompanyant gent com Pau Vallvé, que el 2011 va reengegar el seu projecte personal amb 'Tonada del genomà humà' (Amniòtic Records, 2011)'. Posteriorment, va editar 'Les dones macabres' (Amniòtic Records, 2013)'. 

 


Quart Primera + Coriolà

Dissabte 13 de juny, 22 h. Sala Zero. 10/12 euros.
Pere Jou, o el que és el mateix, Quart Primera, presenta 'Neurones a la punta d'un iceberg', el seu darrer disc editat enguany i el segon des que va deixar enrere el so acústic i els concerts en menjadors privats. Al seu costat hi haurà els Coriolà, un grup encapçalat pel barceloní Carles Chacón que va començar a prendre forma el 2011. Des de llavors han arribat a la final del Sona 9 i han editat un disc, 'Debut' (2014), produït per Miqui Puig.

 

Més informació: 

VI Festival Mirall Sonor
De l'11 al 14 de juny
Diferents espais de Tarragona

A

També et pot interessar