Entorn
,
2017
Diumenge 14 de maig, 7:30h
Centre Social St. Joan Baptista
La Torre de Claramunt

18a. Caminada Popular de l'Anoia

La secció de muntanya del grup de lleure 'La Clau' d'Igualada, organitza la 18a. Caminada Popular de l'Anoia.

Una activitat oberta a la participació de tots aquells excursionistes i amants de la natura, que vulguin passar un matí de diumenge passejant, i alhora, descobrint la bellesa natural de les contrades de la comarca.

L’itinerari té un recorregut circular d’uns 17,5 quilòmetres i es preveu que pugui realitzar-se en una mitjana d’unes quatre hores i mitja, aproximadament. Transcorrerà pel terme municipal de la Torre de Claramunt, passant per indrets com: Can Guillot, Font de Frigols, Urbanització Serra Burgés, Font de Rossinyol, Riera d'Agost, Vilanova d'Espoia, Església de St. Salvador d'Espoia, La Serra, Les Pinedes d'Armengol, Cal Torró, Cal Cosme, Ca l'Ermità i La Torre Nova, entre d’altres.

Sortida: entre 7:30h i 8:30h, des del Centre Social St. Joan Baptista, (recinte Torresport) al carrer de l’Església.
Cada participant rebrà en el moment de la sortida un full de ruta, el qual haurà de segellar en cada un dels controls situats al llarg del recorregut, a més del de sortida i arribada. En finalitzar la Caminada caldrà lliurar el full de ruta a l’últim control. Cada control tindrà un horari determinat d’obertura i tancament.

  • imatge de control 1per1