Fires i festes
,
2017
Dies 3 i 4 de juny
Museu de la Pell
Igualada

1a Fira lúdica i de col·lecionisme Playmobil

Organitzada per l’entitat Click Factory Fest, té per objectiu apropar el món dels mítics clicks a les famílies i els col·leccionistes a través del joc, els concursos i el muntatge de diorames.

Es podran visitar una desena de diorames d’una mida mínima de 6 m2, amb espectaculars escenes al seu interior sempre protagonitzades pels clicks.

Entre les activitats contemplades, destaca especialment el Buscaclicks. Tots els infants que accedeixin al recinte podran participar-hi i, si troben els clicks específics que proposa l’organització amagats als diferents diorames, optaran a un lot que se sortejarà diumenge a la tarda.

A banda, hi haurà projeccions de curtmetratges i pel·lícules de Playmobil i un taller creatiu de diorames en què grups familiars, amb una quinzena de nens i nenes i amb l’ajuda d’un monitor, crearan la seva pròpia escena. S’anirà donant informació històrica del muntatge de manera didàctica amb l’objectiu primordial que pares i fills interactuïn i en gaudeixin plegats.

El programa el completen tallers de caretes, pintacares, tallers de xapes, tallers d’stop-motion i storytimes amb la col·laboració de Kids&Us Igualada.

Hi haurà, finalment, un espai de venda amb un variat nombre de venedors de Playmobil, tant nacionals com internacionals.

Preu entrada: 3€ | gratuïta als menors de 3 anys

Tothom que porti al Museu productes per la Fundació Banc dels Aliments, rebrà un tiquet per al sorteig de Playmobil.

Horaris:
Dissabte 3 de juny: de 10 a 14h i de 16 a 20h
Diumenge 4 de juny: de 10 a 14h i de 16 a 19h

  • imatge de control 1per1