AGENDA
Fires i festes
Tió Argençola
2017
Dies 8 i 10 de desembre
  • Argençola
Clariana

7a Festa del Tió

Una matinal per a petits i grans on podreu venir als boscos a buscar els vostres tions, que esperen trobar una família que els vulgui convidar a passar el Nadal a casa seva.

La Festa es fa a Clariana, on ja s’hi comencen a concentrar els tions que durant tot l’any viuen als boscos del terme municipal d’Argençola. Als voltants de la riera de Clariana, els tions hi troben aigua i uns caus arrecerats del fred on esperar-vos.

PROGRAMA
9:30h: Recepció dels participants.
Seguidament, esmorzar i xocolatada per agafar forces abans d'anar al bosc.
Abans i després de la sortida al bosc podrem gaudir de l’actuació d’en Jordi Giralt, del grup d’animació infantil Can Cantem.

11:00h: Sortida cap als boscos màgics de Clariana. Es provarà de localitzar els tions, amb l'ajuda dels 'busca-tions. 
Tornant del bosc: jocs infantils amb el Tió com a protagonista.

12:30h: Presentació del llibre 'Guia de Tions de Catalunya' de Ton Lloret i Martí Garrancho de Cossetània Edicions.

Durant tot el matí també es podrà visitar el Mercat del Tió on hi trobareu productes locals, de proximitat i ecològics, així com artesania feta a prop de casa. Una bona opció de cara a les festes de Nadal.

Preu: 50€ per família (inclou l'esmorzar, sortida al bosc, 1 Tió i a totes les activitats preparades per la Festa).

Moltes famílies han demanat de poder participar a la Festa i trobar el seu Tió al bosc. Aquest any com a novetat s'han reservat una petita part de les places de les dues matinals per aquestes famílies.

Preu: 25€ per família i us dona dret a l’esmorzar, la sortida al bosc i a participar a totes les activitats preparades per la Festa.

La 7a Festa del Tió d’Argençola es tancarà amb un Dinar (Fideuà, amanida i postres - 8€) per 90 persones, cal reservar els tiquets per correu electrònic.

Et pot interessar

Matinal intercanvi de llavors
Diumenge 4 de març, 8:30h
Argençola
Dolços del monestir
Dies 24 i 25 de febrer
Sant Fruitós de Bages