AGENDA
Llibres
Mercat de Lletres
2017
Dissabte 30 de setembre, 10:45h
  • Igualada
Biblioteca Central i Plaça de Cal Font

Mercat de Lletres

La sisena edició del Mercat de Lletres d’Igualada, que des de fa sis anys organitza el departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada, arriba enguany amb una novetat destacada: canvia d’ubicació per passar a celebrar-se al centre de la ciutat, concretament a la Biblioteca i la plaça de Cal Font.

Comptarà amb la presència d’una vintena d’artistes convidats, entre autors, il·lustradors i músics. Rafel Nadal, Xavier Antich, Maria Carme Roca, Francesc Miralles, Enric Verdaguer i Joan Massotkleiner seran els plats forts de la jornada. Amb ells i d’altres participants, la Biblioteca ha organitzat diverses activitats gratuïtes a l’entorn de la literatura i la lectura adreçades a tots els públics: adults, joves i infants. L’objectiu de tot plegat, compartir i estendre la màgia de les lletres, el gust per la lectura, i apropar els autors als seus lectors.

Els escenaris d’aquest nou Mercat seran els diversos espais interiors i exteriors de la Biblioteca, com l’espai de les encavallades, a la tercera planta, testimoni del seu antic passat com a fàbrica tèxtil, així com la carpa que s’instal·larà davant l’equipament a la plaça del Cal Font. Serà aquí on els visitants podran passejar entre les parades de llibres i descansar còmodament mentre fullegen llibres i revistes als espais de lectura que s’instal·laran a la plaça.

Podeu consultar el programa complert, aquí.

Et pot interessar

FineArt Igualada 2020
Del 21 de febrer al 15 de març
Igualada
Llibre 'Savage Coast', de Muriel Rukeyser traduït per Eulàlia Busquets
Divendres 28 de febrer, 19:30h
Falset
Quico Sallés
Dijous 27 de febrer, 19h
Piera
Carnaval Igualada
Dies 22 i 23 de febrer
Igualada
Xavier Mula Tribu de Trueno
Del 10 de febrer al 8 de març
Igualada