AGENDA
Activa't
Nits de Joc al CAE
2017
Els dijous 5, 19 i 26 d'octubre
  • Manresa
Cafè del Taller

Nits de Joc

Fer una cerveseta i una partida: això són les Nits de Joc del CAE, una trobada setmanal de caire informal, oberta a totes aquelles persones interessades en gaudir d’una estona de pràctica o d’aprenentatge de jocs de taula. La finalitat és la de promoure el joc com a un element a partir del qual es puguin estructurar activitats d'oci per a joves i adults.
Des de l’any 2003, el Club del Joc del CAE organitza i dinamitza aquestes sessions a partir d’una oferta molt variada de tot tipus de jocs: de cartes, abstractes, d'habilitat, d'estratègia, etc. Aquelles persones que ja coneixen els jocs hi poden jugar lliurement i si algú no en coneix o en vol aprendre algun de concret, els membres del Club del Joc li ensenyen.

Les sessions es fan tots els dijous del curs escolar al Cafè del Taller, de les 21:30h fins la mitjanit, i la participació és totalment gratuïta sense haver de fer cap tipus d'inscripció prèvia. Tria i remena: Carcassonne, Blokus, Colons de Catan, King of Tokyo, Coloretto, Dominion, The Island, Bang, Gobb'it...

I aquest mes cal sumar-hi la 'Nits de Jocs d'aposta i de taverna', que es farà el dijous 5 d'octubre, en el marc de la Fira Mediterrània.

Dates:
5 d'octubre, 'Nit de Jocs d'aposta i de taverna', en el marc de la Fira Mediterrània
19 d'octubre, 21:30h
26 d'octubre, 21:30h

Activitats gratuïtes sense inscripció prèvia.

Més informació:
El CAE
Plaça del Milcentenari, s/n
08240 Manresa
Tel. 93 872 57 89
cae@cae.cat

Et pot interessar

Salveu-me la mirada
Del 9 de març al 2 d'abril
Manresa
Ricard Ustrell
Dijous 5 d'abril, 20h
Manresa
Els tres porquets es caguen de por
Dissabte 24 de març, 17:30h
Manresa
Pack Quinze vint-i-dos
Dies 24 i 25 de març
Manresa