Fires i festes
,
2017
Divendres 23 de juny, 20h
Diversos espais
Igualada

Sant Joan a Igualada

L'Ajuntament d'Igualada i diferents entitats de la ciutat proposen aquest 2017 una completa programació per a celebrar la Revetlla de Sant Joan combinant tradició, lleure i música amb activitats per a totes les edats.

PROGRAMA
20:00h | Plaça de l'Ajuntament
Arribada de la Flama del Canigó a la ciutat, portada en relleus per atletes i escolars igualadins des de la Catalunya Nord.
Encesa del foc de Sant Joan, es llegirà el manifest de la celebració i les diferents entitats i representants de municipis de la comarca encendran les seves torxes per endur-se el foc arribat des del Canigó.
L’acte comptarà amb un espadat dels Moixiganguers i la interpretació de Muntanyes del Canigó i l’Himne Nacional de Catalunya Els Segadors per part de la Coral Xalest.

En acabar, els atletes del CAI portaran la Flama fins el monestir de Montserrat.

21:30h | Rambla de Sant Isidre
Foguerons de Sant Joan. Amb la Flama portada des del Canigó s’encendran brases i tothom hi podrà escalfar el seu sopar de carmanyola. Hi haurà taules i cadires gratuïtes a disposició.

22:00h | Pati de l'Escorxador
Revetlla Tradicional amb l'orquestra Gerunda.
Aforament limitat. Preu entrada: 8€ (inclou coca i cava)
Venda d'entrades anticipades: despatx de l’Associació de Gent Gran d’Igualada al Casal del Passeig Verdaguer. També el mateix dia a l'Escoraxador.

22:00h | Iitinerant
Correfoc. Sortida des de la Plaça Sant Miquel. Coordinat pel Grup Mal Llamp d’Igualada i amb la participació dels Diables d’Igualada, els Petits Diables d’Igualada, els Pixapòlvora d’Igualada i els mateixos Mal Llamp, acompanyats dels Petits Mal Llamp.

23:30h | Rambla de Sant Isidre
Revetlla popular, organitzada pel Casal Popular d'Igualada, El Foment.
Actuacions de Les Absentes i l'orquestra de versions Raggatunning.
Entrada lliure.

  • imatge de control 1per1