Espectacles
,
2017
De l'1 al 3 de desembre
Teatre de l'Aurora
Igualada

Teatre 'L'empestat'

Plou. Plou feixugament i de veritat damunt l'escenari durant gairebé una hora. I els dos personatges en escena resisteixen la creixent mullena mentre reciten l'extraordinari text escrit per Jordi Oriol. Un joc de paraules que perverteix les obres 'La tempesta' de Shakespeare i 'La pesta' de Camus. Mentrestant, Carles Pedragosa interpreta en un piano que es va omplint de pluja, la 'Sonata núm. 17' de Beethoven, una peça que el compositor va escriure just després de llegir aquesta darrera obra de Shakespeare. Tot lliga.

La direcció de Xavier Albertí (director del Teatre Nacional de Catalunya) relliga aquest espectacle audaç i fascinant que es va estrenar al Festival Temporada Alta i que li ha valgut el Premi BBVA de Teatre 2017.

Horari: 

Divendres 1 de desembre: 21h
Dissabte 2 de desembre: 21h
Diumenge 3 de desembre: 19h

Sinopsi: 

'L'Empestat' arrenca en el moment que Pròsper, Miranda i la resta de nàufrags han deixat l'illa imaginada per Shakespeare. Caliban i Ariel són alliberats i, per fi, estan sols i aïllats. Caliban torna a ser amo del seu petit regne, però ja no tornarà a ser el d'abans, ara que ha après a posar paraules al seu turment, que s'ha infectat d'aquesta plaga que és la llengua, que sols li serveix per evocar el món que l'ha traït; un univers empestat.

Preu: 

15€ | 12€
Venda d'entrades online, aquí.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1