AGENDA
Espectacles
Les dones sàvies
2017
Del 3 al 5 de novembre
  • Igualada
Teatre de l'Aurora

Teatre 'Les dones sàvies'

Una divertida adaptació d'un gran clàssic que es burla dels pedants d'avui dia. Només dos actors fent tots els personatges, masculins i femenins, en un dels èxits de la temporada.

1672, França. Molière i la Companyia del Rei estrenen una comèdia de costums amb un embolic familiar on s'hi recull l'afany de saber de les dones i posa en evidència un poeta mediocre i cregut de l'època.

2016, Catalunya. Molière i només dos actors estrenen la mateixa comèdia de costums amb un embolic familiar on, amb un joc interpretatiu que trenca les convencions, s'hi recull la burla dels pedants d'avui dia.

Ricard Farré i Enric Cambray encarnen, en un treball impressionant, a vuit personatges, tant masculins com femenins, en aquesta magnífica versió de 'Les dones sàvies'. Si Molière feia una crítica als grans saberuts de la seva època, en aquesta divertida adaptació els equivalents als nostres dies són els tertulians de ràdio i televisió. Una comèdia que explota el ridícul de tots plegats i que clama contra la hipocresia i la pedanteria. Un dels èxits de la temporada després de la seva estrena a Barcelona, on va exhaurir totes les localitats.

Sessions:
Divendres 3 de novembre: 21:00h
Dissabte 4 de novembre: 21:00h
Diumenge 5 de novembre: 19:00h

Preu entrada: 15€ | 12€ amb descomptes
Venda d'entrades online, aquí.

Et pot interessar

Divendres 23 de febrer, 21h
Figueres
Dos Familias
Dissabte 3 de març, 20h
Tortosa
Passió Medieval de Cervera
Dissabte 17 de març, 18h
Cervera
Charlie Mag
Diumenge 4 de març, 18h
Cervera
Dies 10 i 22 de març
Girona
Teatre 'Sota teràpia'
Dissabte 10 de març, 20:30h
Riudoms
El metge de Lampedusa
Dissabte 24 de febrer, 21h
Juneda
Diumenge 10 de juny, 18h
Garrigoles