Menjar i beure
,
2017
Diumenge 26 de novembre, 11:30h
Celler Fargas-Fargas
Sant Salvador de Guardiola

Visita al celler Fargas-Fargas

"L’autenticitat d’un celler familiar, on la cura i l’atenció als petits detalls marquen la diferència"

El Quim i la Rosa estan al capdavant d’aquest celler familiar amb una llarga tradició vitivinícola. Tot i conservar vinyes velles, van ser dels primers a plantar les varietats internacionals com el merlot, el cabernet sauvignon i el chardonnay, i d’això ja en fa més de 30 anys.
Elaboren vins principalment monovarietals per poder expressar les qualitats de cada varietat de raïm. A la vinya s’hi ha de treballar amb una filosofia de coneixement de la terra, la planta…, i poder entendre-la; així descriu en Quim la seva feina.
Al costat del celler encara es conserven les antigues tines de pedra folrades amb rajola vidriada, on temps enrera es trepitjava el raïm i s’hi feia fermentar en el seu interior.
La visita està centrada a la vinya on seguint el cicle estacional podrem veure i entendre les diferents feines a fer-hi.
A més de veure les antigues tines, el celler i la sala de barriques, s’acaba la visita amb un tast de 3 vins i degustació.
La visita té una durada d'unes 2 hores.

Dates:
Diumenge 26 de novembre, 11:30h

Més informació i inscripcions aquí.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1