Activa't
,
2018
Divendres 20 d'abril, 19:30h
Teatre Municipal l'Ateneu
Igualada

Acte de lliurament dels XIV premis al compromís cultural

Entrega dels premis al compromís cultural, que reconeixen la tasca d’aquelles persones i entitats de l'Anoia que s’han distingit en la promoció de la llengua i la cultura catalanes.

L’acte comptarà amb l'assistència del vicepresident d'Òmnium, Marcel Mauri, l’actuació musical de Joan Rovira i serà presentat pel periodista Igualadí, Joan Maria Morros, cap dels serveis informatius de RAC1

La germana Rosa Munté i Serra, premiada en la categoria individual, per la seva trajectòria de tota una vida dedicada al suport als més febles a la nostra ciutat. Al llarg de gairebé quatre dècades ha col·laborat amb l’Hospital d’Igualada, Càritas, els nens i nenes sahrauís i, més recentment, amb Les Dones de les Tardes del Dimecres.

L’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de l’Anoia, premiats en la categoria de col·lectiu per la seva tasca de difusió de la cultura, per despertar l’interès, estimular i satisfer les inquietuds intel·lectuals de la gent gran de la comarca.

La col·laboradora social, Rosa Munté i l’AUGA són exemples d’aquells que fan tot el possible per arribar a l’impossible. Al suport als més febles a la nostra ciutat han marcat la trajectòria de la Germana Rosa Munté. I la difusió de la cultura a la gent gran defineixen a l’AUGA.

  • imatge de control 1per1