AGENDA
Llibres
Mireia Vidal-Conte
2018
Dissabte 9 de juny, 12h
  • Igualada
Artèria

Cicle de Poesia al Corraló

Aquest proper dissabte, com a cloenda del Cicle Poesia al Corraló, tindrà lloc una lectura poètica i la presentació del llibre, 'Com elles', de Mireia Vidal-Conte, poeta i compiladora d’aquest recull.

Es tracta d’una antologia de poetes occidentals del segle XX, quaranta poetes dones universals des de Virginia Woof fins la portuguesa Eugénia de Vasconcellos. Un recull editat per Lleonard Muntaner dins la col·lecció 'La Fosca', que conté poesia traduïda de diversos idiomes, per diferents autors i autores, i els originals en català i en castellà. Així, a més de les esmentades podem trobar les catalanes Felícia Fuster o Maria Mercè Marçal, les iberoamericanes Olga Orozco o Blanca Varela, i altres conegudes com Anne Sexton, Dulce Chacón o Chantal Maillard, entre moltes d’altres. De fet, l’origen del llibre fou un espectacle poètic, l’antologia viva amb el mateix nom que es va estrenar a Barcelona l’abril de 2014 i que va omplir tot el mes la sala Palau i Fabre de l’Espai La Seca.

Mireia Vidal-Conte és poeta, traductora i crítica literària, llicenciada en literatura comparada i ciències de la informació, ha estat guardonada amb nombrosos premis de poesia, entre ells el Miquel de Palol (2005) i el Maria Mercè Marçal (2007).

L'acte també comptarà amb la presència del poeta Miquel de Palol.

 

Preu: 

gratuït

Et pot interessar

Vidal
Dijous 28 de juny, 20:30h
Lleida
Cicle Veus Paral·leles 2018
Dissabte 30 de juny. 21h
Tarragona
Sant Joan
Dissabte 23 de juny, 20h
Igualada
Sant Joan Igualada
Dissabte 23 de juny, 21:30h
Igualada
Montserrat Abelló
Dissabte 7 de juliol, 21h
Torroella de Montgrí
Estiu a poble
Dissabte 30 de juny, 22:30h
Tàrrega
Del 27 de juny al 18 de juliol
Girona