AGENDA
Llibres
Mireia Vidal-Conte
2018
Dissabte 9 de juny, 12h
  • Igualada
Artèria

Cicle de Poesia al Corraló

Aquest proper dissabte, com a cloenda del Cicle Poesia al Corraló, tindrà lloc una lectura poètica i la presentació del llibre, 'Com elles', de Mireia Vidal-Conte, poeta i compiladora d’aquest recull.

Es tracta d’una antologia de poetes occidentals del segle XX, quaranta poetes dones universals des de Virginia Woof fins la portuguesa Eugénia de Vasconcellos. Un recull editat per Lleonard Muntaner dins la col·lecció 'La Fosca', que conté poesia traduïda de diversos idiomes, per diferents autors i autores, i els originals en català i en castellà. Així, a més de les esmentades podem trobar les catalanes Felícia Fuster o Maria Mercè Marçal, les iberoamericanes Olga Orozco o Blanca Varela, i altres conegudes com Anne Sexton, Dulce Chacón o Chantal Maillard, entre moltes d’altres. De fet, l’origen del llibre fou un espectacle poètic, l’antologia viva amb el mateix nom que es va estrenar a Barcelona l’abril de 2014 i que va omplir tot el mes la sala Palau i Fabre de l’Espai La Seca.

Mireia Vidal-Conte és poeta, traductora i crítica literària, llicenciada en literatura comparada i ciències de la informació, ha estat guardonada amb nombrosos premis de poesia, entre ells el Miquel de Palol (2005) i el Maria Mercè Marçal (2007).

L'acte també comptarà amb la presència del poeta Miquel de Palol.

 

Preu: 

gratuït

Et pot interessar

RRRREC Festival
Del 21 al 26 d'agost
Igualada
Xiques
Del 21 al 23 d'agost
Igualada
El Grand Tour, 2018
Dimarts 21 d'agost, 19h
Ulldemolins
Els Orgues de Catalunya
Dimarts 21 d'agost, 22h
Torredembarra
Antoni Jorba i Torner
Del 31 de juliol al 2 de setembre
Igualada
Guinovart
Del 29 de juny al 2 de setembre
Igualada