AGENDA
Llibres
Mireia Vidal-Conte
2018
Dissabte 9 de juny, 12h
  • Igualada
Artèria

Cicle de Poesia al Corraló

Aquest proper dissabte, com a cloenda del Cicle Poesia al Corraló, tindrà lloc una lectura poètica i la presentació del llibre, 'Com elles', de Mireia Vidal-Conte, poeta i compiladora d’aquest recull.

Es tracta d’una antologia de poetes occidentals del segle XX, quaranta poetes dones universals des de Virginia Woof fins la portuguesa Eugénia de Vasconcellos. Un recull editat per Lleonard Muntaner dins la col·lecció 'La Fosca', que conté poesia traduïda de diversos idiomes, per diferents autors i autores, i els originals en català i en castellà. Així, a més de les esmentades podem trobar les catalanes Felícia Fuster o Maria Mercè Marçal, les iberoamericanes Olga Orozco o Blanca Varela, i altres conegudes com Anne Sexton, Dulce Chacón o Chantal Maillard, entre moltes d’altres. De fet, l’origen del llibre fou un espectacle poètic, l’antologia viva amb el mateix nom que es va estrenar a Barcelona l’abril de 2014 i que va omplir tot el mes la sala Palau i Fabre de l’Espai La Seca.

Mireia Vidal-Conte és poeta, traductora i crítica literària, llicenciada en literatura comparada i ciències de la informació, ha estat guardonada amb nombrosos premis de poesia, entre ells el Miquel de Palol (2005) i el Maria Mercè Marçal (2007).

L'acte també comptarà amb la presència del poeta Miquel de Palol.

 

Preu: 

gratuït

Et pot interessar

Exposició ‘Territorial’ d'Elisenda Rosàs
Del 10 de gener al 2 de febrer
Reus
Associació Cultural Galàxia
Dissabte 19 de gener, 18h
Igualada
Recital ‘B de Boesia’
Dies 26 i 27 de gener
Blanes
Filòleg i escriptor, Roger Vilà Padró
Dijous 31 de gener, 20h
Banyoles
El Trencanous
Diumenge 20 de gener, 18h
Igualada
Dissabte 19 de gener, 12h
Santa Margarida i els Monjos