Família
,
2018
Dies 3 i 4 de gener, 18h
Teatre de l'Aurora
Igualada

Cicle Km.0: 'Mare Terra'

'Mare Terra', el nou espectacle de La companyia del príncep Totilau, fa un repàs cronològic a la història del Planeta Terra a través d’una fascinant història i amb un llenguatge planer i entenedor, acompanyat d’una banda sonora de luxe: Les Quatre Estacions de Vivaldi.

El Teatre de l’Aurora i les companyies de teatre familiar de l’Anoia us presentem la quarta edició del Cicle Km.0. Torna aquesta cita anual, aprofitant les festes nadalenques, que ens permet veure a casa nostra els espectacles per a tots els públics que creen les companyies d’Igualada i la seva comarca.

Sinopsi: 

Per què crema el sol? Com és que ja no hi ha dinosaures? Per què surt lava dels volcans? Per què el cel és blau? Com és que no cau la lluna? Com és que la mare té un germanet a la panxa? Per què em surt sang si em faig mal? Abans de ser a la planxa de la mare, on era jo? Aquestes són algunes de les preguntes que és fa en Bernat, de cinc anys, el protagonista de Mare Terra. Una nit, quan s’adorm, es troba amb uns personatges sorprenents que construeixen una carpa de circ i li donen resposta a totes les seves preguntes amb una història plena de titelles i objectes que prenen vida.

Preu: 

8€ | 6€
Venda d'entrades online aquí.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1