Espectacles
,
2018
Divendres 21 de desembre, 21h
Teatre de l'Aurora
Igualada

Cicle Les Golfes: 'Hem vingut aquí a deixar les coses clares'

Un espectacle divertit i brillant amb música en viu que ret un particular homenatge a Josep Maria de Sagarra a través dels seus articles més satírics. Una peça d’orfebreria que ha recollit excel·lents crítiques.

A l’enterrament de Josep Maria de Sagarra tres músics donen la benvinguda amb una cançó. Malgrat la correcció inicial, l’acte de comiat no va com estava previst, i aquests tres personatges es veuran obligats a agafar les regnes de la cerimònia per parlar-nos del mort. Ho faran a través de les seves pròpies paraules, dels mots que Sagarra va emprar pels seus articles satírics, i s’aniran embrancant en una sèrie de peripècies a través de les quals ens demostraran que, en realitat, no enterren a Sagarra, sinó que el fan més viu que mai.

'Hem vingut aquí a deixar les coses clares' parteix de vuit articles de Josep Maria de Sagarra publicats al setmanari Mirador entre 1929 i 1936, i alguns fragments curts d’altres articles, que per primera vegada, es porten a escena. Els tres intèrprets agafen els textos i els reinterpreten, els fragmenten, els musiquen, els emfatitzen, els interroguen, els divideixen i els ajunten, els treuen de context i els posen en un de nou, tot jugant amb la forma, la llengua i la música, traient suc al text, fent-lo saltar pels aires, donant-li la volta i aconseguint que vagi més enllà del sentit de les paraules i amb una vigència absoluta.

Preu: 

12€ | 10€
Venda d'entrades online, aquí.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1