Música
,
2018
Divendres 6 d'abril, 23h
Teatre Municipal l'Ateneu
Igualada

Concert de CARLA

CARLA, l'alter ego de Carla Serrat, presentarà 'Night Thoughts', un disc d'aura nocturna, de synth pop i electrònica fina, suggeridora i elegant.

Després dels seus dos primers singles publicats, 'Let’s burn a forest' (autoeditat, 2014) i 'Lucky One' (Sones, 2015), arriba finalment l'esperat llarga durada del projecte musical de la inquieta i polifacètica artista Carla Serrat.

Compilant l'arxiu de cançons creades fins avui, les composicions de 'Night Thoughts' comparteixen una base de sintetitzadors majoritàriament analògics, practicats per Carla i la pulsió rítmica orgànica del seu germà Toni Serrat. Juntament amb la veu càlida, però alhora intensa, i els arranjaments de producció, s'accentuen els passatges electrònics i evocadors que inspiren referents com Chromatics, Everything But The Girl, James Blake, Lali Puna, The Postal Service i Sade.

Les cançons del primer disc de CARLA tracten la condició personal i l'amor a partir de la introspecció dels propis sentiments -de vegades des d'una perspectiva innocent, altres més crua- i de quan el somni i el desig es converteixen en desengany. A través d'aquests estadis i en clau onírica, les cançons exploren la nostàlgia, la malenconia i l'anhel. 'Night Thoughts' és un viatge íntim i crepuscular que s'endinsa en el misteri trepidant de la nit. Un debut valent que, lluny de vacil·lar, s'erigeix en la foscor buscant dreceres de llum.

 

 

Preu: 

12€ | 10€ socis de l'Ateneu, Cineclub i Teatre de l'Aurora (amb gintònic inclòs)
Venda d'entrades online, aquí.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1