Música
,
2018
Dissabte 14 de juliol, 22:30h
Santa Maria del Priorat
Castellfollit de Riubregós

Concert de Maria Arnal i Marcel Bagés

En el marc dels Festivals de l'Alta Segarra, concert de Maria Arnal i Marcel Bagés, un dels duets més preuats del moment: la veu d’aquesta cantant badalonina sumada a la guitarra del músic de la Ribera d’Ebre provoquen altes dosis d’electricitat musical.

Recent Premi Ciutat de Barcelona de Música pel seu segon EP, 'Verbena', escollit Millor Single Nacional per la revista Rockdelux i Obra Artística de l’any segons els lectors de Time Out, aquest duet continua la cadena de transmissió de la música popular de la millor manera possible: creant cançons pròpies que s’incorporen al seu projecte de remescla de gravacions de camp, arxius digitalitzats i fonoteques de la Península Ibèrica.

El seu primer llarga durada es titula 45 cerebros y 1 corazón (Fina Estampa, 2017), en referència a la lletra d’una cançó inspirada en el que van trobar al fer l’aixecament d’una fossa de la Guerra Civil a La Pedraja (Burgos). El passat es reviu en el present amb un directe intens, amb himnes dels nostres temps com 'La gent no s’adona del poder que té', un tema basat en un poema de Joan Brossa. Un repertori que bascula sobre un concepte fonamental, la memòria, i un disc que parla d’allò que recordem i d’allò que ens volen fer oblidar.

Preu: 

15€ (taquilla) | 12€ (anticipada)
Opció d’agafar-les amb o sense tast. Preu tast: 8€

70€ (Abonament) | 110€ (Abonament + tastos)

Venda d'entrades online, aquí.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1