AGENDA
Música
NUU
2018
Diumenge 10 de maig, 12h
  • Igualada
laBastida

Concert de Nuu a El Vermutillo

laBastida programa una nova edició d'El Vermutillo. A El Vermutillo, a part d'anar-hi a fer un bon vermut, s'hi pot veure una actuació musical en directe i/o de punxa discs.

La proposta musical d'aquest mes ve a càrrec del grup Nuu, un duet barceloní de pop electrònic, ambient i indietrònica que uneix els artistes Aida Oset i Guillem Llotje Rabada. Plegats composen i produeixen la seva música, malenconiosa i emocional, creant vincles amb altres disciplines com el vídeo o la dansa.

En dos anys han autoeditat el seu EP debut de nom homònim 'nuu' -situat entre els millors EP's de l'any segons la revista Mondo Sonoro-, i el single 'No place' (Cydonia Records), estrenat al programa Siglo XXI de Radio 3 i acompanyat d'una videocreació realitzada per Estudi Carmel que ha estat inclosa a la llista dels millors clips nacionals segons Rockdelux.

El seu àlbum de debut 'Gloom' que es va publicar a través de Cydonia Records, es va estrenar a Siglo XXI de Radio 3 el 31 de gener del 2017 i la presentació del disc en directe va ser a la Sala Hiroshima (març 2017). A partir de llavors, 'Gloom' s’ha presentat a l’Auditori de La Pedrera de Barcelona dins el cicle ArtLab i per tot el territori català.

Et pot interessar

Teatre musical 'Per si no ens tornem a veure'
Divendres 19 d'octubre, 21h
Igualada
L'any del llampec
De l'1 al 31 d'octubre
Igualada