Espectacles
,
2018
Dissabte 1 de desembre, 21h
Teatre Municipal l'Ateneu
Igualada

Espectacle 'Cabaret(A)'

Representació teatral de l'obra 'Cabaret(A)', una col·lecció de temes que van de l’estil picant del Paral·lel a la cançó de denúncia, un cabaret com els d’abans però d’ara i en clau de dona.

Mary Santpere, Ángel Pavlovsky, Guillermina Motta, Maria Aurèlia Capmany… Amb aquests referents, entre molts d’altres, han treballat l’actriu Maria Molins i la pianista Bàrbara Granados (besnéta del compositor Enric Granados) per construir un 'Cabaret(A)' com els dels moments més brillants de la història del Paral.lel de Barcelona, però en clau de dona.

I és que molt de talent i tones de bon humor són les matèries primeres per aquest espectacle en què dues dones són capaces de dir un monòleg teatral dels més seriosos (qui ha dit Shakespeare?) a ritme de blues, d’imaginar-se un personatge de Mercè Rodoreda cantant el més sensual dels cuplets en un bar del Raval o de dur el públic a passejar entre textos i cançons.

Conjuntament amb el talent i la complicitat del director santvicentí Joan Maria Segura Bernadas i dels músics Dick Them i Miquel Malirach, porten a l’escenari un exercici brillant per començar la programació especialment adreçada a la gent gran però oberta a públics de totes les edats.

Preu: 

18€ | 15€

Fitxa tècnica: 

Director: Joan Maria Segura
Intèrprets: Maria Molins i Bárbara Granados
Música: Dick Them i Miquel Malirach

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1