AGENDA
Espectacles
Big Bouncers
2018
Dies 24 i 25 de febrer
  • Igualada
Teatre de l'Aurora

Espectacle de dansa 'Big Bounce'

'Big Bounce' (que significa "gran rebot") és un atractiu espectacle de dansa centrat en el moviment i la paraula. Pren el nom de la teoria homònima que suggereix que podríem estar vivint en el primer de tots els universos, però que és igualment probable que estiguem vivint a l'univers dos mil milions (o en qualsevol altre d'una seqüència infinita d'universos).

Utilitzant aquesta idea, l'espectacle proposa un joc, amb alguns tocs d'humor, consistent en desplegar possibles futurs derivats d'un mateix origen. Un viatge sorprenent que juga a anar endavant i enrere en el temps, que planteja diferents inicis i diferents possibles finals, a partir de cossos que es transformen, es substitueixen i es complementen contínuament.

El Col·lectiu Big Bouncers reuneix a les tres coreògrafes Cecilia Colacrai, Anna Rubirola i Mireia de Querol. El seu treball es desenvolupa en l'àmbit dels nous llenguatges escènics i combina la creació de peces escèniques amb la intervenció en espais no convencionals. 'Big Bounce' s'ha presentat a Olsztyn (Polònia), al Festival Grec i a Fira Tàrrega, entre d'altres. L'espectacle ha rebut el Premi Sebastià Gasch 'Aplaudiment a la creació emergent', FAD 2015.

Horari: 

Dissabte 24 de febrer: 21h
Diumenge 25 de febrer: 19h

Preu: 

15€ | 12€
Venda d'entrades online, aquí.

Més informació: 

Et pot interessar

Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 27 de juny, 22:30h
Lleida
Dansa Igualada
Dijous 28 de juny, 19h
Igualada
Espectacle 'Mulïer' - Cia. Maduixa Teatre
Dilluns 16 de juliol, 22h
Deltebre
Divendres 13 de juliol, 22h
Peralada
Dissabte 30 de juny, 22h
Castelló d'Empúries
Espectacle 'Not a moment too soon', de Ferran Carvajal amb Trevor Carlsson
Dissabte 14 de juliol, 21h
Reus
Emergent, 2018, Festival Emergent,
Del 28 de juny al 7 de juliol, 21h
Sarrià de Ter, Quart, Madremanya, Cervià de Ter, Vilablareix, Fornells de la Selva
FiraTàrrega
Del 6 al 9 de setembre
Tàrrega