AGENDA
Espectacles
Big Bouncers
2018
Dies 24 i 25 de febrer
  • Igualada
Teatre de l'Aurora

Espectacle de dansa 'Big Bounce'

'Big Bounce' (que significa "gran rebot") és un atractiu espectacle de dansa centrat en el moviment i la paraula. Pren el nom de la teoria homònima que suggereix que podríem estar vivint en el primer de tots els universos, però que és igualment probable que estiguem vivint a l'univers dos mil milions (o en qualsevol altre d'una seqüència infinita d'universos).

Utilitzant aquesta idea, l'espectacle proposa un joc, amb alguns tocs d'humor, consistent en desplegar possibles futurs derivats d'un mateix origen. Un viatge sorprenent que juga a anar endavant i enrere en el temps, que planteja diferents inicis i diferents possibles finals, a partir de cossos que es transformen, es substitueixen i es complementen contínuament.

El Col·lectiu Big Bouncers reuneix a les tres coreògrafes Cecilia Colacrai, Anna Rubirola i Mireia de Querol. El seu treball es desenvolupa en l'àmbit dels nous llenguatges escènics i combina la creació de peces escèniques amb la intervenció en espais no convencionals. 'Big Bounce' s'ha presentat a Olsztyn (Polònia), al Festival Grec i a Fira Tàrrega, entre d'altres. L'espectacle ha rebut el Premi Sebastià Gasch 'Aplaudiment a la creació emergent', FAD 2015.

Horari: 

Dissabte 24 de febrer: 21h
Diumenge 25 de febrer: 19h

Preu: 

15€ | 12€
Venda d'entrades online, aquí.

Més informació: 

Et pot interessar

Espectacle ‘Cibernètic’, teatre, Màgia, Música i Dansa amb el Mag Albert
Dissabte 22 de desembre, 20h
Reus
Luna Mora
Dissabte 22 de desembre, 19h
Igualada
Nadal Marked
Dies 15 i 16 de desembre
Igualada
Zoo Creative
Dissabte 29 de desembre, 19h
Juneda
La Marató, a escena - La Ràpita 2018
Diumenge 16 de desembre, 18h
La Ràpita
Calendari del bon consumidor
Dijous 13 de desembre, 19h
Igualada
Refugiada poètica
Divendres 4 de gener, 17h
Figueres
Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 12 de desembre, 22:30h
Lleida