Música
,
2018
Dies 21 i 22 de juliol
Coves de Montserrat
Collbató

Festival Gong

L’interior de les Coves de Montserrat, a Collbató, acollirà la XIII edició del Festival Gong, el festival dedicat als nous sons i compromès amb les músiques del món.

El festival proposa una experiència única a l’interior de Montserrat, un espai màgic amb una acústica natural excel·lent.

Programa: 

Dissabte 21 de juliol
21:00h | Les Coves
Airun 'Mystica'
Un viatge musical i poètic cap a l’origen de l’experiència mística i les seves manifestacions al llarg de la història. Formen part arranjaments contemporanis sobre peces antigues, músiques d’arrel, composicions pròpies, cants tradicionals, devocionals i meditatius.

23:00h | La terrassa del Gong
Sarva Mangalam 'Mant-Serrat'
Recital de mantres i cants sagrats vinguts de les sagrades muntanyes del Nepal fins el peu de la nostra sagrada muntanya.

Diumenge 22 de juliol
21:00h | Les Coves
Nur Camerata & Cia. Un sol traç
Un espectacle el qual danses i músiques entre Orient i Occident, entre el passat i el futur, entre les arrels i l’avantguarda, es fonen per reconstruir la vida i obra d’una poetessa, símbol arquetípic d’una bellesa estranya de trobar en aquests temps de confusió i caos. Una vetllada plena de sensualitat i d’espiritualitat.

23:00h | La terrassa del Gong
Ferran Palau 'Blanc'
Ferran Palau,  ànima dels animic, cantant, autor, músic de Collbató… presentarà el seu nou treball 'Blanc' en una sessió molt especial, tocant “com a casa”.

Preu: 

Venda d'entrades aquí.

  • imatge de control 1per1