AGENDA
Fires i festes
Mercat Medieval de Vic - 2018
2018
Del 6 al 9 de desembre
  • Vic
Centre històric

Mercat Medieval de Vic

Nova edició del Mercat Medieval de Vic, en què el centre històric del municipi torna a l'època medieval, amb expositors repartits per tot el nucli antic de la ciutat amb una oferta àmplia i variada: articles de decoració, joieria, cremes, herbes medicinals, complements de roba, embotits, formatges, pastisseria, conserves, i xocolates, entre d'altres productes. 

Al Mercat Medieval també hi ha nombrosos llocs per menjar i tavernes, on tastar crepes, pernil a la brasa, entrepans, botifarra, pop, pastisseria artesanal o embotits, entre molts dels productes que s'hi ofereixen. 

Pel què fa a l'oferta cultural, la representació de 'L'Assalt de l'Altarriba' tornarà a endinsar-nos en una història basada en uns fets històrics que van passar a Vic al segle XV, on no hi falta l'amor, l'odi, la traïció i la sang! Hi participen més de 40 actors i s'escenifica a partir d'un recorregut per espais emblemàtics de la ciutat. 

L'oferta comercial i cultural del Mercat Medieval es complementa amb múltiples activitats lúdiques de tot tipus i per a totes les edats activitats infantils, música, balls i els espectacles de carrer omplen durant aquests dies els carrers el centre de Vic i contribueixen, de manera definitiva, a transportar-nos al passat. A banda del seu valor artístic, creen l'atmosfera adequada per imaginar com celebraven les festes els ciutadans d'aquells temps. 

La recreació dels oficis medievals és ja un clàssic del Mercat amb parades i demostracions de mestres artesans; com ho és també l'exhibició d'aus rapinyaires com àguiles, falcons, voltors i mussols.

Horari: 

Cada dia de 10 a 20h

Preu: 

Entrada lliure i gratuïta.

Organitza: 

Ajuntament de Vic.

Més informació: 

Et pot interessar

Nadal a Montblanc, 2018
Del 22 de desembre al 7 de gener
Montblanc
Divendres 4 de gener, 17h
Celrà
Exposició ‘Art en petit format’
Del 12 de desembre al 8 de gener
Reus
Nadal a Vandellòs i Hospitalet de l’Infant
Del 30 de novembre al 6 de gener
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Nadal a Vila-seca
Del 15 de desembre al 6 de gener
Vila-seca
Del 5 al 23 de desembre
Vilafranca del Penedès
Cabaret Nadalenc ‘Fum, Fum, Fum’
Dies 29 i 30 de desembre
Reus
Nadal a Maçanet de la Selva, 2018
Del 30 de novembre al 5 de gener
Maçanet de la Selva