AGENDA
Arts
Poble Rebel
2018
Diumenge 14 d'octubre, 12h
  • Igualada
CSA Delícies

Passi del documental 'Poble Rebel'

Projecció del documental 'Poble rebel', un treball que parla de la dissidència a Catalunya a partir de testimonis i diàlegs entre persones que han format part del moviment social i polític català des de l’any 1974 fins l’actualitat i que expliquen, en primera persona, les seves experiències i aprenentatges.

El documental arrenca el 1974 amb l’assassinat de Salvador Puig Antich i apareix, centrant-se, principalment en el període que s’inicia a partir de la crisi del 2008, a les lluites de l’aquí i de l’ara, analitzant-ne el context polític, econòmic, social i cultural. Tot, per entendre com i perquè neixen, creixen i s’organitzen els moviments socials, i per mostrar el principi fonamental d’acció i reacció entre col·lectius i sistema en ambdues direccions, establint nexes entre passat i present en aquesta Catalunya no submisa que crea alternatives i que resisteix. Un poble rebel que batega sota la capa del relat oficial.

En el documental s'hi reflecteixen lluites, pràctiques i fets que creen corrents, es coneixen les motivacions que els fan néixer i els impulsos que els fan créixer, i s’observen les raons de les seves accions fora o al marge de les lleis que existeixen.

Et pot interessar

Associació Cultural Galàxia
Dissabte 20 d'octubre, 18h
Igualada
Bikes vs cars
Divendres 26 d'octubre, 17:30h
Vilanova i la Geltrú
Dijous 25 d'octubre, 19h
Sant Sadurní d'Anoia
El Toubab
Diumenge 11 de novembre, 19h
Reus
L'any del llampec
De l'1 al 31 d'octubre
Igualada
Docs for action
Divendres 16 de novembre, 20:30h
Vilanova i la Geltrú